Workshop Sloeries en Godinnen

Voor vrouwen die zich (seksueel) willen ontplooien, geven sekscoach Cora Emens en Marielle Kleynjan ( van Strip je Vrij) in oktober de workshop "Sloeries en Godinnen".

Vijftien jaar lang gaf Annie Sprinkle (boegbeeld van het sex positieve feminisme) de workshop ‘Sluts and Goddesses' over de hele wereld. Overal vonden vrouwen de workshop heerlijk en vertelden dat zij er veel aan hadden gehad in hun leven. Cora, vriendin van Annie Sprinkle, heeft deze workshop voor haar in Nederland georganiseerd met de New Ancient Sex Academy (NASA). Nu organiseert ze de workshop samen met Marielle.

De dames maken hierbij gebruik van dans, visualisatie, ademtechnieken, bekkenbodem oefeningen, creatieve opdrachten, communicatieopdrachten, chakrabreathing en nog veel meer!

Ben jij een vrouw die meer wil genieten van haar leven en seksleven en die graag op ontdekkingsreis gaat samen met andere vrouwen in de geborgen veiligheid van een vrouwencirkel?
Dan kun je meer info vinden op: www.seks-coach.nl

Reageer:

Recent nieuws:

k.d. lang's Ingénue viert 25-jarig jubileum

Opnieuw gemasterd en uitgegeven op CD en LP, mét 8 nooit eerder uitgebrachte tracks.

Lees verder

Hoogstpersoonlijk: Genderites

'Zou ik, als ik later geboren was, transgender zijn geweest? Gesprekken over mijn genderidentiteit voer ik liever niet.'

Lees verder

Een mapje 'leuk' – Op zoek naar zaad via YouTube

'Ik Vrouw Van Jou' Scarlet en Joyce gaan 'viral' met hun zoektocht naar een donor.

Lees verder
Meer nieuws