Workshop: Sloeries & Godinnen

Voor vrouwen die zich (seksueel) willen ontplooien, geven sekscoach Cora Emens en Marielle Kleynjan ( van Strip je Vrij) 20 en 21 maart de workshop "Sloeries en Godinnen" in Utrecht.

Vijftien jaar lang gaf Annie Sprinkle (boegbeeld van het sex positieve feminisme) de workshop ‘Sluts and Goddesses' over de hele wereld. Overal vonden vrouwen de workshop heerlijk en vertelden dat zij er veel aan hadden gehad in hun leven. Cora, vriendin van Annie Sprinkle, heeft deze workshop voor haar in Nederland georganiseerd met de New Ancient Sex Academy (NASA). Nu organiseert ze de workshop samen met Marielle.

De dames maken hierbij gebruik van dans, visualisatie, ademtechnieken, bekkenbodem oefeningen, creatieve opdrachten, communicatieopdrachten, chakrabreathing en nog veel meer!

Ben jij een vrouw die meer wil genieten van haar leven en seksleven en die graag op ontdekkingsreis gaat samen met andere vrouwen in de geborgen veiligheid van een vrouwencirkel? Dan kun je meer info vinden op: www.seks-coach.nl

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws