Workshop: Sloeries & Godinnen

Voor vrouwen die zich (seksueel) willen ontplooien, geven sekscoach Cora Emens en Marielle Kleynjan ( van Strip je Vrij) 20 en 21 maart de workshop "Sloeries en Godinnen" in Utrecht.

Vijftien jaar lang gaf Annie Sprinkle (boegbeeld van het sex positieve feminisme) de workshop ‘Sluts and Goddesses' over de hele wereld. Overal vonden vrouwen de workshop heerlijk en vertelden dat zij er veel aan hadden gehad in hun leven. Cora, vriendin van Annie Sprinkle, heeft deze workshop voor haar in Nederland georganiseerd met de New Ancient Sex Academy (NASA). Nu organiseert ze de workshop samen met Marielle.

De dames maken hierbij gebruik van dans, visualisatie, ademtechnieken, bekkenbodem oefeningen, creatieve opdrachten, communicatieopdrachten, chakrabreathing en nog veel meer!

Ben jij een vrouw die meer wil genieten van haar leven en seksleven en die graag op ontdekkingsreis gaat samen met andere vrouwen in de geborgen veiligheid van een vrouwencirkel? Dan kun je meer info vinden op: www.seks-coach.nl

Reageer:

Recent nieuws:

Wat staat er in de sterren?

Voorspel jij de toekomst? Zij aan Zij is op zoek naar jou!

Lees verder

Lekker ongecompliceerd

Mijntje gaat lekker ongecompliceerd met een man aan de haal. Of toch niet?

Lees verder

Van harte, Claudia!

Het is een feestelijke dag vandaag voor Claudia de Breij! De cabaretière is vandaag 43 geworden.

Lees verder
Meer nieuws