Fitness met Mel B(i)

Mel B. zit nog steeds niet stil. De mooie ex-Spice Girl geeft op 26 januari een work-out bij Q-Music en jij kunt meedoen!

Ze is tegenwoordig ambassadrice van de International Fitness Week, die plaatsvindt in alle Fitness First clubs verspreid over 24 landen. Fitness First organiseert deze campagne om de wereld een beetje fitter te maken. Het is voor het eerst dat nu ook de Nederlandse vestigingen deelnemen.

Samen met een fitness-instructeur geeft Mel B op 26 januari een group work-out in de ochtendshow met Ruud de Wild. Wil jij ook aan je goede voornemens werken samen met Mel B.? Geef je dan op via www.q-music.nl. In totaal is er plek voor dertig luisteraars.

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws