Tantra voor vrouwen die van vrouwen houden

Speciaal voor alle vrouwenstellen en single lesBische vrouwen organiseert Jacqueline Snelder i.s.m. het Helios Centrum een tantraweekend van 4 t/m 6 november. 

Tantra neemt je vitale, seksuele energie als uitgangspunt. Deze energie heb je niet alleen voor de erotiek, maar is ook de bron van je levendigheid en je creativiteit. Het nodigt je uit op ontdek­kings­reis te gaan en zo achter je eigen waarheden te komen.

Tijdens de door haar gegeven tantraweekenden voor vrouwen kwam Jacqueline Snelder er achter dat er eigenlijk weinig weekenden zijn waar je als lesBisch stel meer kan leren en ontdekken over tantra, terwijl ze van veel koppels hoorde dat daar wel behoefte aan was. Daarom besloot ze hiervoor zelf het initiatief te nemen. 

Tijdens haar lesBische tantraweekend wordt er gewerkt met energetische oefeningen waardoor je je relatie kan verrijken en allebei leert spelen met zowel de mannelijke als de vrouwelijke energie in de relatie op elk vlak (communicatie, seksualiteit, verbinding en spiritualiteit). Het weekend is een mix van inzichts- en ervaringsoefeningen die je allemaal met je eigen partner kan doen, maar tegelijk wordt de groep als geheel niet uit het oog verloren. Jacqueline Snelder leidt het weekend samen met 4 ervaringsdeskundige assistenten die bekend zijn met seksuologie, lesBische relaties en tantra voor vrouwen.

Praktische info
Het tantraweekend vindt plaats van 4 t/m 6 november 2011 in het Helios Centrum in het Gelderse Heerde. Kosten: 275 euro incl. overnachtingen en vegetarische keuken. Wil je meer informatie? Dan kun je mailen naar jivalive@gmail.com. Aanmelden kan via via www.helioscentrum.nl / helios@helioscentrum.nl

Reageer:

Recent nieuws:

k.d. lang's Ingénue viert 25-jarig jubileum

Opnieuw gemasterd en uitgegeven op CD en LP, mét 8 nooit eerder uitgebrachte tracks.

Lees verder

Hoogstpersoonlijk: Genderites

'Zou ik, als ik later geboren was, transgender zijn geweest? Gesprekken over mijn genderidentiteit voer ik liever niet.'

Lees verder

Een mapje 'leuk' – Op zoek naar zaad via YouTube

'Ik Vrouw Van Jou' Scarlet en Joyce gaan 'viral' met hun zoektocht naar een donor.

Lees verder
Meer nieuws