Cursus tantra voor vrouwen

Op 4 maart 2012 start Zijn.org een cursus "tantra voor vrouwen" in Den Haag. De cursus is bedoeld voor vrouwen* die in contact willen komen met wie ze wezenlijk zijn.

Misschien voel je in jezelf het verlangen naar die open, stralende, levenslustige vrouw die in je leeft. In dit weekend wordt je uitgenodigd je stap voor stap te openen voor het wonderlijke mysterie dat je bent en de godin in jezelf tot leven te laten komen.

Tantra schrijft geen idealen voor waaraan je moet voldoen. Zij kent geen moraal, zegt dus niet wat goed is en wat fout, maar nodigt uit op ontdek­kings­reis te gaan in je innerlijk en zo achter je eigen waarheden te komen.

Kijk op zijn.org voor meer info. De cursus richt zich op alle vrouwen, ongeacht geaardheid. 

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws