BY-BAR

Maak nu kennis met de kleding en accessoires van BY-BAR! Alle ZZ This=Us lezeressen krijgen tot en met eind april 15% korting bij bestellingen in de webshop.

 

BY-BAR is ontwikkeld door Barbara Brenninkmeijer. Voor haar vak als inkoopster reisde ze de hele wereld over en kwam ze altijd vol inspiratie terug. Vaak nam ze producten mee die erg in de smaak vielen bij haar vriendinnen en andere vrouwen. Het werd voor Barbara steeds duidelijker dat ze daar iets meer mee zou moeten doen. Inmiddels is haar BY-BAR uitgegroeid tot een totaal op elkaar afgestemde collectie van kleding en bijbehorende accessoires.

Wil jij profiteren van 15% korting? Gebruik dan bij je bestelling op shop-by-bar.nl de code: ZAZBYBAR. 


Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws