Steeds meer vrouwen willen 'happy end'

Bij een 'happy end' denken veel mensen aan hetero mannen die een  massagesalon bezoeken voor seksuele bevrediging, maar dat beeld lijkt passé. Ook steeds meer vrouwen gaan naar een massagesalon voor een erotische massage. Editie NL deed een rondvraag onder massagesalons. Een van de opvallende conclusies: "vrouwen vragen voor een erotische massage bijna altijd om een vrouwelijke masseuse."

Volgens seksuoloog Peter Leusink voelen vrouwelijke klanten van massagesalons zich prettiger bij een andere vrouw, "omdat ze dan het gevoel hebben dat er niets wordt terug verwacht." 

Lees hier het item van Editie NL 


 

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws