Weekend Tantra voor Vrouwen in Den Haag

Van 29 t/m 30 maart organiseren Marja van der Kleij en Edith Mosch van Zijn.org een weekend Tantra voor Vrouwen. Een weekend waarbij je in de gelegenheid gesteld wordt dichter bij jezelf en je vrouw-zijn te komen, de godin in jezelf te (her)ontdekken en te vieren.

Tantra nodigt je uit jezelf te accepteren zoals je bent: een mysterie met veel verschillende facetten. Daarbij behoren ook je schaduwkanten. Wanneer je meer en meer gaat ervaren dat je goed bent zoals je bent en je datgene wat zich in jouw leven aandient kunt toelaten en doorvoelen, kom je tot ontspanning. Je wordt opener, gevoeliger, je krijgt meer begrip voor jezelf en daardoor ook voor anderen.

Het weekend Tantra voor vrouwen is toegankelijk voor vrouwen van welke seksuele geaardheid dan ook en zal in het teken staan van aanraken/masseren. Verder wordt gewerkt met meditatie, dans, adem en energetisch lichaamswerk.

Praktische info
29 en 30 maart van 10:00 tot 18:00 in centrum Wajid, Den Haag.
Kosten: € 150,-,  inclusief lunch op beide dagen. Meer info is hier te vinden. 

Reageer:

Recent nieuws:

k.d. lang's Ingénue viert 25-jarig jubileum

Opnieuw gemasterd en uitgegeven op CD en LP, mét 8 nooit eerder uitgebrachte tracks.

Lees verder

Hoogstpersoonlijk: Genderites

'Zou ik, als ik later geboren was, transgender zijn geweest? Gesprekken over mijn genderidentiteit voer ik liever niet.'

Lees verder

Een mapje 'leuk' – Op zoek naar zaad via YouTube

'Ik Vrouw Van Jou' Scarlet en Joyce gaan 'viral' met hun zoektocht naar een donor.

Lees verder
Meer nieuws