Weekend Tantra voor Vrouwen in Den Haag

Van 29 t/m 30 maart organiseren Marja van der Kleij en Edith Mosch van Zijn.org een weekend Tantra voor Vrouwen. Een weekend waarbij je in de gelegenheid gesteld wordt dichter bij jezelf en je vrouw-zijn te komen, de godin in jezelf te (her)ontdekken en te vieren.

Tantra nodigt je uit jezelf te accepteren zoals je bent: een mysterie met veel verschillende facetten. Daarbij behoren ook je schaduwkanten. Wanneer je meer en meer gaat ervaren dat je goed bent zoals je bent en je datgene wat zich in jouw leven aandient kunt toelaten en doorvoelen, kom je tot ontspanning. Je wordt opener, gevoeliger, je krijgt meer begrip voor jezelf en daardoor ook voor anderen.

Het weekend Tantra voor vrouwen is toegankelijk voor vrouwen van welke seksuele geaardheid dan ook en zal in het teken staan van aanraken/masseren. Verder wordt gewerkt met meditatie, dans, adem en energetisch lichaamswerk.

Praktische info
29 en 30 maart van 10:00 tot 18:00 in centrum Wajid, Den Haag.
Kosten: € 150,-,  inclusief lunch op beide dagen. Meer info is hier te vinden. 

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws