Mary Lambert presenteert video bij Secrets

Als iemand die zelf als lesbische vrouw is opgegroeid in een homofobe Amerikaanse Pinkstergemeente, weet Mary Lambert (25) als geen ander hoe beknellend het kan zijn als je jezelf niet bent. In haar single Secrets roept ze iedereen dan ook op om zich te ontdoen van geheimen. 

Net als veel andere nummers van Mary Lambert is Secrets een grote oproep voor acceptatie en zelfbevrijding. Zo zingt ze onder meer: "I know I'm not the only one who spent so long attempting to be someone else. Well I'm over it." 

Toen ze zes was, zag ze hoe haar lesbische moeder werd verstoten door haar omgeving omdat ze wou scheiden van haar vader. Op haar 17e volgde haar eigen coming-out, en vond een manier om haar geaardheid te combineren met haar geloof in God. 

Omdat Mary zelf rolmodellen miste, maakt ze regelmatig een statement door de vrouwenliefde een prominente rol te laten spelen in haar songteksten en videoclips. Ook op andere fronten zet ze zich in voor (zelf)acceptatie. Zo startte ze eerder dit jaar de campagne 'Bodylove', waarmee ze zich inzet voor acceptatie van je eigen lichaam. 

marylambertsings.com 

Reageer:

Recent nieuws:

Wat staat er in de sterren?

Voorspel jij de toekomst? Zij aan Zij is op zoek naar jou!

Lees verder

Lekker ongecompliceerd

Mijntje gaat lekker ongecompliceerd met een man aan de haal. Of toch niet?

Lees verder

Van harte, Claudia!

Het is een feestelijke dag vandaag voor Claudia de Breij! De cabaretière is vandaag 43 geworden.

Lees verder
Meer nieuws