Stem Natasja in Utopia!

De lesbische Natasja (23) uit Haarlem staat in de startblokken voor het realityprogramma Utopia. Om zich in dit avontuur te storten heeft ze echter wel voldoende stemmen nodig. 


Utopia is een realityprogramma van SBS 6 waarin 15 kandidaten 1 jaar de tijd krijgen om een geheel nieuwe samenleving op te bouwen. Ze beginnen met een kale loods op een onbewerkt stuk land, 2 koeien wat kippen, een aansluiting voor water en elektriciteit, één telefoon en 10.000 euro daarmee moeten ze een nieuwe gemeenschap vormen. Elke maand moet iemand Utopia verlaten en komt er een nieuw iemand voor terug.

De energieke Natasja lijkt geknipt voor het programma. Ze studeert HBO Media en Entertainment Management, werkt in de horeca en vindt het daarnaast belangrijk om alles uit het leven te halen. Ook voor Utopia heeft deze enthousiaste dame al volop ideeen. Zo wil ze graag een bandje beginnen met de muzikale inwoners Isabella en Charlotte, en is ze ervan overtuigd dat ze met elkaar de Live in de Loods avonden nóg specialer kunnen maken. Met deelneemster Nicoline start ze daarnaast het liefst een yogaschool om wat meer 'Zen’ in de groep te brengen. 

Bekijk hier haar video ... en stem!  

Bron: SBS 6

Reageer:

Recent nieuws:

Wat staat er in de sterren?

Voorspel jij de toekomst? Zij aan Zij is op zoek naar jou!

Lees verder

Lekker ongecompliceerd

Mijntje gaat lekker ongecompliceerd met een man aan de haal. Of toch niet?

Lees verder

Van harte, Claudia!

Het is een feestelijke dag vandaag voor Claudia de Breij! De cabaretière is vandaag 43 geworden.

Lees verder
Meer nieuws