Stem Natasja in Utopia!

De lesbische Natasja (23) uit Haarlem staat in de startblokken voor het realityprogramma Utopia. Om zich in dit avontuur te storten heeft ze echter wel voldoende stemmen nodig. 


Utopia is een realityprogramma van SBS 6 waarin 15 kandidaten 1 jaar de tijd krijgen om een geheel nieuwe samenleving op te bouwen. Ze beginnen met een kale loods op een onbewerkt stuk land, 2 koeien wat kippen, een aansluiting voor water en elektriciteit, één telefoon en 10.000 euro daarmee moeten ze een nieuwe gemeenschap vormen. Elke maand moet iemand Utopia verlaten en komt er een nieuw iemand voor terug.

De energieke Natasja lijkt geknipt voor het programma. Ze studeert HBO Media en Entertainment Management, werkt in de horeca en vindt het daarnaast belangrijk om alles uit het leven te halen. Ook voor Utopia heeft deze enthousiaste dame al volop ideeen. Zo wil ze graag een bandje beginnen met de muzikale inwoners Isabella en Charlotte, en is ze ervan overtuigd dat ze met elkaar de Live in de Loods avonden nóg specialer kunnen maken. Met deelneemster Nicoline start ze daarnaast het liefst een yogaschool om wat meer 'Zen’ in de groep te brengen. 

Bekijk hier haar video ... en stem!  

Bron: SBS 6

Reageer:

Recent nieuws:

Hoogstpersoonlijk: Meervoudig genot

"Ik dacht dat het een sprookje was, een mythe. Eén orgasme krijgen vond ik al lastig genoeg."

Lees verder

Demonstratie: EU, grijp in!

Stop de vervolging van LHBTI'ers in Egypte en Azerbeidzjan! - Beelden uit Amsterdam.

Lees verder

Coming out - verhalen

Hoe kwam jij uit de kast?

Lees verder
Meer nieuws