Georgina Verbaan en Jelka van Houten spelen lesbische moeders

Niemand minder dan Georgina Verbaan ('t Schaep met de 5 Poten, Van God Los) en Jelka van Houten (Turks Fruit, Jackie) zullen de lesbische moeders spelen van Jack in de hartverwarmende familiefilm Jack Bestelt een Broertje. Dat maakte filmdistibuteur Just Film Distribution onlangs bekend. 

De film draait om de 8-jarige Jack die enig kind is en slecht alleen kan zijn. Jacks grootste wens is dan ook een broertje. Maar dit broertje komt er maar niet. Hoe vaak hij zijn moeders er ook om smeekt. Uit protest heeft Jack twee konijnenoren opgezet, die hij pas afzet als zijn moeders hem geven wat hij wil. Als Jack ontdekt dat zijn moeders hem via internet besteld hebben, gaat er een wereld voor hem open. Hij kan dus gewoon zelf een broertje bestellen! Dit besef resulteert in een reis vol wonderlijke ontmoetingen met de meest vreemde figuren, waarbij Jack ontdekt dat hij zelf eigenlijk best leuk gezelschap is.

De opnames zijn momenteel in volle gang, dus we moeten nog even geduld hebben voor de film in de bioscopen draait. Verwacht wordt dat we het resultaat begin 2015 kunnen zien. 

Wil je tot die tijd op de hoogte blijven? Bekijk dan de speciale facebookpagina: 
facebook.com/jackdefilm

Reageer:

Recent nieuws:

k.d. lang's Ingénue viert 25-jarig jubileum

Opnieuw gemasterd en uitgegeven op CD en LP, mét 8 nooit eerder uitgebrachte tracks.

Lees verder

Hoogstpersoonlijk: Genderites

'Zou ik, als ik later geboren was, transgender zijn geweest? Gesprekken over mijn genderidentiteit voer ik liever niet.'

Lees verder

Een mapje 'leuk' – Op zoek naar zaad via YouTube

'Ik Vrouw Van Jou' Scarlet en Joyce gaan 'viral' met hun zoektocht naar een donor.

Lees verder
Meer nieuws