Georgina Verbaan en Jelka van Houten spelen lesbische moeders

Niemand minder dan Georgina Verbaan ('t Schaep met de 5 Poten, Van God Los) en Jelka van Houten (Turks Fruit, Jackie) zullen de lesbische moeders spelen van Jack in de hartverwarmende familiefilm Jack Bestelt een Broertje. Dat maakte filmdistibuteur Just Film Distribution onlangs bekend. 

De film draait om de 8-jarige Jack die enig kind is en slecht alleen kan zijn. Jacks grootste wens is dan ook een broertje. Maar dit broertje komt er maar niet. Hoe vaak hij zijn moeders er ook om smeekt. Uit protest heeft Jack twee konijnenoren opgezet, die hij pas afzet als zijn moeders hem geven wat hij wil. Als Jack ontdekt dat zijn moeders hem via internet besteld hebben, gaat er een wereld voor hem open. Hij kan dus gewoon zelf een broertje bestellen! Dit besef resulteert in een reis vol wonderlijke ontmoetingen met de meest vreemde figuren, waarbij Jack ontdekt dat hij zelf eigenlijk best leuk gezelschap is.

De opnames zijn momenteel in volle gang, dus we moeten nog even geduld hebben voor de film in de bioscopen draait. Verwacht wordt dat we het resultaat begin 2015 kunnen zien. 

Wil je tot die tijd op de hoogte blijven? Bekijk dan de speciale facebookpagina: 
facebook.com/jackdefilm

Reageer:

Recent nieuws:

Wat staat er in de sterren?

Voorspel jij de toekomst? Zij aan Zij is op zoek naar jou!

Lees verder

Lekker ongecompliceerd

Mijntje gaat lekker ongecompliceerd met een man aan de haal. Of toch niet?

Lees verder

Van harte, Claudia!

Het is een feestelijke dag vandaag voor Claudia de Breij! De cabaretière is vandaag 43 geworden.

Lees verder
Meer nieuws