Georgina Verbaan en Jelka van Houten spelen lesbische moeders

Niemand minder dan Georgina Verbaan ('t Schaep met de 5 Poten, Van God Los) en Jelka van Houten (Turks Fruit, Jackie) zullen de lesbische moeders spelen van Jack in de hartverwarmende familiefilm Jack Bestelt een Broertje. Dat maakte filmdistibuteur Just Film Distribution onlangs bekend. 

De film draait om de 8-jarige Jack die enig kind is en slecht alleen kan zijn. Jacks grootste wens is dan ook een broertje. Maar dit broertje komt er maar niet. Hoe vaak hij zijn moeders er ook om smeekt. Uit protest heeft Jack twee konijnenoren opgezet, die hij pas afzet als zijn moeders hem geven wat hij wil. Als Jack ontdekt dat zijn moeders hem via internet besteld hebben, gaat er een wereld voor hem open. Hij kan dus gewoon zelf een broertje bestellen! Dit besef resulteert in een reis vol wonderlijke ontmoetingen met de meest vreemde figuren, waarbij Jack ontdekt dat hij zelf eigenlijk best leuk gezelschap is.

De opnames zijn momenteel in volle gang, dus we moeten nog even geduld hebben voor de film in de bioscopen draait. Verwacht wordt dat we het resultaat begin 2015 kunnen zien. 

Wil je tot die tijd op de hoogte blijven? Bekijk dan de speciale facebookpagina: 
facebook.com/jackdefilm

Reageer:

Recent nieuws:

Hoogstpersoonlijk: Meervoudig genot

"Ik dacht dat het een sprookje was, een mythe. Eén orgasme krijgen vond ik al lastig genoeg."

Lees verder

Demonstratie: EU, grijp in!

Stop de vervolging van LHBTI'ers in Egypte en Azerbeidzjan! - Beelden uit Amsterdam.

Lees verder

Coming out - verhalen

Hoe kwam jij uit de kast?

Lees verder
Meer nieuws