MTV brengt nieuwe hitserie met lesbisch tintje

Werken aan je populariteit op school door een lesbische relatie te faken. In de MTV-serie Faking it kan het.

Faking it is een romantische comedy die draait om de vriendinnen Karma en Amy.  Ze behoren tot de groep 'niet zo populaire mensen' op hun middelbare school, totdat gay boy  Shane de twee bombardeert als lesbisch stel. Karma en Amy houden de misvatting van hun lesbische relatie in stand en genieten van de roem van populariteit die voor hen het gevolg zijn. Maar dat brengt hen natuurlijk ook in confronterende situaties. Hoe ver zullen ze gaan om de mythe in stand te houden en wat gebeurt er met hun vriendschap wanneer een van de twee wel romantische gevoelens blijkt te hebben?

Faking it is vanaf 7 september te zien op MTV om 19:35 uur. www.mtv.nl

 

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws