'Orange is the New Black'-schrijfster verlaat man voor vrouw

Als een van de schrijvers van de roze hitserie Orange is the New Black besteedde Lauren Morelli veel tijd aan het schrijven van liefdesscenes. Nu blijkt echter dat het echte liefdesverhaal zich achter de schermen afspeelde, tussen haar en actrice Samira Wiley (Poussey Washington). Deze week scheidde Lauren om deze reden van haar man, Steve Basilone.

Uit de kast kwam Lauren al eerde dit jaar, met onder meer een openhartig blog op mic.com "Ik was zenuwachtig voor de eerste liefdesscene van Alex en Piper. Ik vond het geweldig om 'm te schrijven, en ik hield van de toenemende tederheid in een relatie waarin tot dat moment vooral passie de boventoon had gevoerd. Maar tegelijkertijd was ik zo onzeker over mezelf dat het constant als bedrog voelde," zo schreef Lauren. 

Fans van Orange is the New Black kunnen in de zomer van 2015 overigens weer genieten van een nieuw seizoen via Netflix.com

 

 

 

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws