Debuutalbum van Barbara Straathof nu verkrijgbaar

De passie en de liefde die Barbara Straathof de afgelopen twee jaar in haar zangcarrière heeft gestoken, wordt nu bekroond met haar langverwachte debuut Nothing But Love. Het album, dat afgelopen week officieel werd gepresenteerd in Amsterdam, is inmiddels beschikbaar via  iTunes.

Met haar deelname aan The Voice of Holland 2012 maakt ze een onuitwisbare indruk. Ze werd benaderd door verschillende platenmaatschappijen, maar koos haar eigen weg. En met succes. Nothing But Love is nog maar net uit, maar stijgt nu al als een raket in de iTunes charts.

Voor haar debuut werkte Barbara samen met talenten van internationaal en nationaal topniveau. Chris Elliott, de internationaal gelauwerde arrangeur/producer van artiesten zoals Adele, Amy Winehouse en James Morrison, tekende voor het arrangeren. Enthousiast was hij direct, zo blijkt uit zijn reactie. "People often say, 'music moves me'. When I heard one of her songs for the first time, something physical happened, her music literally made my molecules move... And when she sang towards the bridge, that was magic to me!".

De strijkers van het Metropole Orkest zorgen voor een prachtige, warme sound. Daarnaast hoor je niemand minder dan Ton Dijkman (o.a. Marco Borsato) op drums, Michel van Schie (o.a. Anouk en Trijntje Oosterhuis) op bas, Bert Meulendijk (o.a. Paul de Leeuw, Gordon) op gitaar en Bas van den Heuvel (o.a. Glennis Grace) op piano.

Naast de release van het album, bracht Barbara ook haar nieuwe single On Our Way uit; een nummer over de wegen die bewandeld worden binnen een relatie, onderweg naar een gezamenlijke toekomst.

 Download Nothing But Love nu via iTunes

 

Reageer:

Recent nieuws:

k.d. lang's Ingénue viert 25-jarig jubileum

Opnieuw gemasterd en uitgegeven op CD en LP, mét 8 nooit eerder uitgebrachte tracks.

Lees verder

Hoogstpersoonlijk: Genderites

'Zou ik, als ik later geboren was, transgender zijn geweest? Gesprekken over mijn genderidentiteit voer ik liever niet.'

Lees verder

Een mapje 'leuk' – Op zoek naar zaad via YouTube

'Ik Vrouw Van Jou' Scarlet en Joyce gaan 'viral' met hun zoektocht naar een donor.

Lees verder
Meer nieuws