Debuutalbum van Barbara Straathof nu verkrijgbaar

De passie en de liefde die Barbara Straathof de afgelopen twee jaar in haar zangcarrière heeft gestoken, wordt nu bekroond met haar langverwachte debuut Nothing But Love. Het album, dat afgelopen week officieel werd gepresenteerd in Amsterdam, is inmiddels beschikbaar via  iTunes.

Met haar deelname aan The Voice of Holland 2012 maakt ze een onuitwisbare indruk. Ze werd benaderd door verschillende platenmaatschappijen, maar koos haar eigen weg. En met succes. Nothing But Love is nog maar net uit, maar stijgt nu al als een raket in de iTunes charts.

Voor haar debuut werkte Barbara samen met talenten van internationaal en nationaal topniveau. Chris Elliott, de internationaal gelauwerde arrangeur/producer van artiesten zoals Adele, Amy Winehouse en James Morrison, tekende voor het arrangeren. Enthousiast was hij direct, zo blijkt uit zijn reactie. "People often say, 'music moves me'. When I heard one of her songs for the first time, something physical happened, her music literally made my molecules move... And when she sang towards the bridge, that was magic to me!".

De strijkers van het Metropole Orkest zorgen voor een prachtige, warme sound. Daarnaast hoor je niemand minder dan Ton Dijkman (o.a. Marco Borsato) op drums, Michel van Schie (o.a. Anouk en Trijntje Oosterhuis) op bas, Bert Meulendijk (o.a. Paul de Leeuw, Gordon) op gitaar en Bas van den Heuvel (o.a. Glennis Grace) op piano.

Naast de release van het album, bracht Barbara ook haar nieuwe single On Our Way uit; een nummer over de wegen die bewandeld worden binnen een relatie, onderweg naar een gezamenlijke toekomst.

 Download Nothing But Love nu via iTunes

 

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws