TLC zoekt nieuw presentatietalent

Vrouwenzender TLC is op zoek naar een nieuw gezicht! Maar liefst 150 vrouwen waagden de sprong naar een nieuwe job als TLC-presentatrice. Uiteindelijk zijn er nu acht kandidaten over, die jouw stem nodig hebben om hun droom te verwezenlijken. Twee openminded vrouwen stellen we hier aan je voor.


Dit is Shayveca (Shay), woonachtig in Rotterdam en 33 jaar oud. Shayveca is een echte muziekliefhebber. Ze houdt zelfs zo veel van muziek dat ze haar eigen radioshow heeft bij de jongerenzender FunX. Tot voor kort was ze daarnaast ook elke week te zien in het programma zo:Raymann, waar ze als 'razende reporter' de mening polste van 'de straat'. Alsof dit nog niet genoeg is, treedt ze tussendoor ook regelmatig op als presentatrice bij diverse events. In die hoedanigheid ken je haar misschien wel van bijeenkomsten bij Women Inc. en Rotterdam Verkeert (het Rotterdamse kenniscentrum voor LHBT-emancipatie)

Bekijk hier haar video

 

Dit is Marleen, woonachtig in Utrecht en 27 jaar oud. Ook Marleen doet veel, heel veel. Zo is zij verslaggeefster, redacteur én presentatrice bij de roze TV-zender OUTtv. Gewapend met een onbevangen nieuwsgierigheid reist ze het hele land door om bekende en minder bekende LHBT's de hemd van het lijf te vragen. Naast haar harde werk houdt ze enorm van voetbal en is ze een groot fan van Ajax. Voor TLC denkt zij dat ze wel haar mannetje kan staan.

Bekijk hier haar video

Beslis mee!
Wie vind jij dat het nieuwe gezicht van TLC moet worden? Breng je stem uit en beslis mee via tlc.nl/talent/kandidaten De vier kandidaten met de meeste stemmen worden uiteindelijk beoordeeld door de TLC vakjury, onder leiding van Zarayda Groenhart. Stemmen kan tot en met 30 oktober.

 

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws