Charice Pampengco is steeds meer zichzelf

Uit de kast als lesbienne kwam actrice Charice Pampengco in 2013. Deze dagen is ze echter weer volop in het nieuws, nu ze bij Oprah heeft verteld over haar genderidentiteit. Veel mensen kennen Charice nog als studente 'Sunshine Corazan' in de populaire TV-serie GLEE, waarin ze te zien was als meisje met lange zwarte haren.  Inmiddels heeft ze een behoorlijke gedaantewisseling ondergaan, wat de nieuwsgierigheid opwekt van diverse Amerikaanse media.

Talkshowkoningin Oprah Winfrey vroeg Charice zelfs of ze dacht aan een geslachtsveranderende operatie, maar dat is niet aan de orde. "Ik ga niet door een fase waarin ik alles laat aanpassen. Ik laat mjzelf niet opereren." zo legt Charice uit. "Ik veranderde mijn look, liet mijn haar afknippen en ben jongenskleren gaan dragen. Maar dat is dan ook alles."

Het is niet de eerste keer dat Charice zich gedwongen voelt om haar nieuwe uiterlijk uit te leggen. "Sommige mensen vinden het rebels, maar dat is het niet. Ik ben gewoon aan het ontwikkelen. Ik verander in een persoon die helemaal zichzelf is," zo vertelde ze eerder op een persconferentie.

Een promo van het interview bij Oprah is te bekijken via oprah.com/own-where-are-they-now

Reageer:

Recent nieuws:

k.d. lang's Ingénue viert 25-jarig jubileum

Opnieuw gemasterd en uitgegeven op CD en LP, mét 8 nooit eerder uitgebrachte tracks.

Lees verder

Hoogstpersoonlijk: Genderites

'Zou ik, als ik later geboren was, transgender zijn geweest? Gesprekken over mijn genderidentiteit voer ik liever niet.'

Lees verder

Een mapje 'leuk' – Op zoek naar zaad via YouTube

'Ik Vrouw Van Jou' Scarlet en Joyce gaan 'viral' met hun zoektocht naar een donor.

Lees verder
Meer nieuws