Astrid Nijgh in 'De Krasse Knarren'

Astrid Nijgh is de komende tijd te zien in diverse theaters met De Krasse Knarren Revue. De zangeres staat in dit theaterstuk op de planken met acteur Barry Stevens en pianist Martin van Dijk. 

De titel is een verwijzing naar de leeftijden van de deelnemers, die bij alle drie boven de 65 ligt. Iets wat ze overigens helemaal niet erg vinden. 'Hoe ouder, hoe gekker', luidt het motto van het trio.

De reizende voorstelling staat op een speelse manier stil bij het ouder worden. Zo zingt Astrid onder meer het nummer Dit is mijn lijf, een cover van This is my Life van Shirley Bassey. "Je lichaam mag dan wat meer rimpels krijgen en gebreken gaan vertonen als je voorbij de zestig bent. Maar het blijft wel van jou en er is geen reden om daar niet trots op te zijn," zo legt Astrid uit tegenover Omroep West.

Bekend werd Astrid Nijgh met het nummer Ik doe wat ik doe in 1972, waarmee ze een boegbeeld werd voor 'vrije vrouwen' en de homo-wereld. Natuurlijk ontbreekt dat nummer dan ook niet in De Krasse Knarren. ‘Het is een prachtlied, ik ben er nog steeds trots op en ik vind het heerlijk om te zingen,' aldus Astrid.

Kijk voor de speellijst van De Krasse Knarren op impactentertainment.nl

 

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws