Astrid Nijgh in 'De Krasse Knarren'

Astrid Nijgh is de komende tijd te zien in diverse theaters met De Krasse Knarren Revue. De zangeres staat in dit theaterstuk op de planken met acteur Barry Stevens en pianist Martin van Dijk. 

De titel is een verwijzing naar de leeftijden van de deelnemers, die bij alle drie boven de 65 ligt. Iets wat ze overigens helemaal niet erg vinden. 'Hoe ouder, hoe gekker', luidt het motto van het trio.

De reizende voorstelling staat op een speelse manier stil bij het ouder worden. Zo zingt Astrid onder meer het nummer Dit is mijn lijf, een cover van This is my Life van Shirley Bassey. "Je lichaam mag dan wat meer rimpels krijgen en gebreken gaan vertonen als je voorbij de zestig bent. Maar het blijft wel van jou en er is geen reden om daar niet trots op te zijn," zo legt Astrid uit tegenover Omroep West.

Bekend werd Astrid Nijgh met het nummer Ik doe wat ik doe in 1972, waarmee ze een boegbeeld werd voor 'vrije vrouwen' en de homo-wereld. Natuurlijk ontbreekt dat nummer dan ook niet in De Krasse Knarren. ‘Het is een prachtlied, ik ben er nog steeds trots op en ik vind het heerlijk om te zingen,' aldus Astrid.

Kijk voor de speellijst van De Krasse Knarren op impactentertainment.nl

 

Reageer:

Recent nieuws:

Wat staat er in de sterren?

Voorspel jij de toekomst? Zij aan Zij is op zoek naar jou!

Lees verder

Lekker ongecompliceerd

Mijntje gaat lekker ongecompliceerd met een man aan de haal. Of toch niet?

Lees verder

Van harte, Claudia!

Het is een feestelijke dag vandaag voor Claudia de Breij! De cabaretière is vandaag 43 geworden.

Lees verder
Meer nieuws