Margriet van der Linden in 'Wie is de Mol?'

Binnenkort heb je een extra reden om de hitserie Wie is de Mol? te bekijken. Vandaag werd bekend dat ook journaliste Margriet van der Linden (44) een van de kandidaten is in seizoen 15. 

Wie is de Mol? is een avontuurlijk spelprogramma waarbij een team van bekende Nederlanders opdrachten uitvoert en jaagt op een mol in haar midden. De opdrachten zijn spectaculair, angstaanjagend of ontroerend, maar altijd intrigerend.

Het nieuwe seizoen, dat opgenomen is in Sri Lanka, start op 1 januari 2015. Naast Margriet van der Linden doen ook Pieter Derks, Viktor Brand, Rik van de Westelaken, Evelien Bosch en Marlijn van Weerdenburg mee.
web.avrotros.nl/wieisdemol

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws