RTL 5 zoekt talent voor realityserie

Noem RTL 5 en mensen denken al snel aan een van de populaire realityseries. Het Haagse koppel Samantha & Michael en de Tilburgse stylist Roy Donders vermaken de kijker al seizoenen lang met hun bewogen levens. Op dit moment is de zender op zoek naar nieuw realitytalent.

Heb jij altijd al in de schijnwerpers willen staan, beschik je over een opvallende persoonlijkheid en maak je dingen mee die veel anderen niet mee zullen maken? Grijp dan nu je kans!

Hoe werkt het?
Zowel groepen als individuen kunnen zich aanmelden via de site rtl.nl/whenwillibefamous middels een ingezonden video, waarin zij op geheel eigen wijze laten zien waarom zij  een eigen show verdienen. Vervolgens is het zaak om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen en zo op te vallen bij het programmateam van RTL 5.

Zij aan Zij hoopt natuurlijk op een realityserie met een 'roze' tintje! Doe jij ook mee? Dan horen we het graag!

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws