Nesting Doll: een nieuw project van Nicole Conn

Het maken van een lesBische film kunnen we wel aan Nicole Conn overlaten, zo blijkt onder meer uit haar succesvolle films Elena Undone en A Perfect Ending. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen voor haar nieuwste project: Nesting Doll.

Alexandra Adomaitis, actrice in Nesting Doll

Deze film verbeeldt niet alleen de ontroerende liefdesgeschiedenis tussen twee vrouwen, maar gaat ook over de bijzondere band tussen moeder en dochter. Met een van de actrices maak je alvast kennis in deze video.Wil je Nesting Doll supporten? Dan kun je jouw bijdrage leveren aan de financiering via de speciale crowdfundingcampagne

 

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws