New Wellness

Op 14 en 15 maart is het tijd voor New Wellness: een nieuw inspiratie-event in de Rai voor iedereen die bewust met lichaam en geest bezig wil zijn.

Op het event tref je info over thermen- en saunacomplexen, detoxen, massages en diëten, maar ook over meer spirituele zaken als meditatie en het volgen van je intuïtie.

Er zijn diverse workshops waar je aan deel kunt nemen. Zo kun je verschillende meditatievormen ervaren tijdens de workshop "Boeddha business", al je prangende beautyvragen stellen aan cosmetisch arts Robert Schoemacher en ontstressen met Sisters Remedies.

New Wellness 2009 vindt gelijktijdig plaats met New Beauty (voor cosmetische behandelingen en anti-aging). Bezoekers van New Wellness hebben toegang tot beide beurzen.

data: 14 en 15 maart
locatie: Rai, Europaplein 22, Amsterdam
entree: € 15,- aan de kassa, € 12,50 in de voorverkoop

Kijk op: www.newwellness.nl voor meer info

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws