100% groene seks

In erotiekland is de deur geopend naar "groene seks". Milieuvriendelijke vrouwen kunnen nu namelijk genieten van de Earth Angel: een 100% groene vibrator!

Milieu en duurzaamheid zijn hot. Ook in de wereld van seksspeeltjes begint dit langzaam door te dringen. Er komen steeds meer gifvrije speeltjes op de markt en vibrators met batterijen maken plaats voor oplaadbare exemplaren.

The Earth Angel is gemaakt van 100% recyclebaar materiaal, bevat geen giftige weekmakers, behoeft geen batterijen en heeft geen stopcontact nodig. Een vibrator zonder poespas, die werkt op je eigen spierkracht. Vier minuten draaien aan het hendeltje onderop de vibrator is genoeg om maar liefst een half uur van dit speeltje te genieten.

Interesse? Check dan www.zoemmm.com

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws