Onderzoek naar Sexual Grounding Therapie

Maya Schrier-Kerstan (De Rode Parel, praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie) en Mathilde Boon, (Leids Cytologisch en Pathologisch Laboratorium) hebben hun kwaliteiten gebundeld om vrouwen te helpen het  oorspronkelijke plezier in hun vagina terug te vinden.

Veel vrouwen hebben het plezier in hun vagina verloren. Sommigen hebben het opgegeven om het weer terug te vinden, anderen weten niet eens meer dat ze het ooit voelden, weer anderen zijn er verdrietig onder. De problemen rond de vagina zijn wijd verspreid, variërend van menstruatiepijnen, gebrek aan libido, pijn bij het vrijen tot geen orgasme kunnen krijgen .

Soms kan de huisarts of een specialist uitkomst bieden, maar vaak blijven problemen terugkomen omdat de wortel van het probleem nog niet aangepakt is. Als BodyPsychotherapiste, gespecialiseerd in Sexual Grounding® Therapie, kijkt Maya naar de psychische kanten van de verstoringen. Mathilde is vooral gespecialiseerd in de fysieke aspecten.

Voor een onderzoek naar de effecten van Sexual Grounding Therapie zijn beide dames op zoek naar vrouwen met seksuele of vaginale klachten.  Mathilde zal als arts naar deze klachten kijken en de vaginale flora met de nieuwste technieken onderzoeken. Maya zal individueel of in groepsverband de psychische kanten van deze klachten onderzoeken.

Als je hieraan mee wilt werken (als cliënte, verwijzer of gewoon geïnteresseerde) kun je vrijblijvend informatie inwinnen via
www.derodeparel.nl
T: +31 (0)71 3013054 E-mail

Wil je meer weten over de psychische achtergronden van vaginale klachten, klik dan hier

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws