Onderzoek naar Sexual Grounding Therapie

Maya Schrier-Kerstan (De Rode Parel, praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie) en Mathilde Boon, (Leids Cytologisch en Pathologisch Laboratorium) hebben hun kwaliteiten gebundeld om vrouwen te helpen het  oorspronkelijke plezier in hun vagina terug te vinden.

Veel vrouwen hebben het plezier in hun vagina verloren. Sommigen hebben het opgegeven om het weer terug te vinden, anderen weten niet eens meer dat ze het ooit voelden, weer anderen zijn er verdrietig onder. De problemen rond de vagina zijn wijd verspreid, variërend van menstruatiepijnen, gebrek aan libido, pijn bij het vrijen tot geen orgasme kunnen krijgen .

Soms kan de huisarts of een specialist uitkomst bieden, maar vaak blijven problemen terugkomen omdat de wortel van het probleem nog niet aangepakt is. Als BodyPsychotherapiste, gespecialiseerd in Sexual Grounding® Therapie, kijkt Maya naar de psychische kanten van de verstoringen. Mathilde is vooral gespecialiseerd in de fysieke aspecten.

Voor een onderzoek naar de effecten van Sexual Grounding Therapie zijn beide dames op zoek naar vrouwen met seksuele of vaginale klachten.  Mathilde zal als arts naar deze klachten kijken en de vaginale flora met de nieuwste technieken onderzoeken. Maya zal individueel of in groepsverband de psychische kanten van deze klachten onderzoeken.

Als je hieraan mee wilt werken (als cliënte, verwijzer of gewoon geïnteresseerde) kun je vrijblijvend informatie inwinnen via
www.derodeparel.nl
T: +31 (0)71 3013054 E-mail

Wil je meer weten over de psychische achtergronden van vaginale klachten, klik dan hier

Reageer:

Recent nieuws:

Wat staat er in de sterren?

Voorspel jij de toekomst? Zij aan Zij is op zoek naar jou!

Lees verder

Lekker ongecompliceerd

Mijntje gaat lekker ongecompliceerd met een man aan de haal. Of toch niet?

Lees verder

Van harte, Claudia!

Het is een feestelijke dag vandaag voor Claudia de Breij! De cabaretière is vandaag 43 geworden.

Lees verder
Meer nieuws