Mail & Female's Burlesque Fashionshow‏

In het kader van Amsterdam International Fashion Week "DOWN TOWN" verzorgt lingerie merk Love from Holland een Burlesque Style modeshow op 24 juli.

Love from Holland's collecties worden theatraal en avontuurlijk geshowd door live Pin Up Models. Deze show wordt georganiseerd in samenwerking met Burlesque Freak Out, die de trend zet in de steeds hipper wordende Amsterdamse Burlesque scene. Love from Holland is het merk van Mail & Female, erotica voor & door vrouwen. De Basic Collection, Red & Blue Collection en Wild At Heart representeren vrijheid, avontuurlijkheid en seksuele zelfbewustheid.

Je treft deze avond optredens van Trash tot Glamour Burlesque, met de Canadese pin ups van Kabuki Guns Burlesque. Ook kun je een optreden verwachten van de zangeres Sue Moreno, die Hollywood glamour combineert met het geluid van de jaren 50.

Wanneer: vrijdag 24 juli 2009
Hoe laat: 22:00 - 04:00 (show om 23:00)
Waar: Club 8, Admiraal de Ruijterweg 56 Amsterdam
Kosten 10 euro - voorverkoop bij Mail & Female, Nieuwe Vijzelstraat 2, Amsterdam

Mail Sue van Mail & Female en maak kans op een kaartje voor jou en je vriendin! Vertel Sue waarom jij twee kaartjes moet krijgen...! Mail sue@mailfemale.com 

www.mailfemale.com/burlesque

Reageer:

Recent nieuws:

Dilemma: Ze drinkt te veel

Wat moet ik met een vriendin die alcoholiste is? Ik heb geen zin om de hulpverlener in de relatie te zijn. Wat zou jij doen?

Lees verder

Film: Una Mujer Fantástica

'Een mooie en krachtige film over een transseksuele vrouw die na het overlijden van haar vriend volledig wordt buitengesloten door diens familie.' Win de DVD!

Lees verder

ANNE+ Interview

Scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux: 'Mensen realiseren zich niet dat er veel te weinig content is voor lesbische vrouwen'.

Lees verder
Meer nieuws