Café Fatal x Pride

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 29 september 2019
Tijd: 19:00-22:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/386387545566606/

Locatie:

Naam: Theater Rotterdam
Straat: Schouwburgplein 25
Postcode: 3012 CL
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Iedereen kan (leren) dansen! 


Café Fatal is dé LHBT+ *danssalon van Rotterdam. We starten met een uurtje les van Dansschool de Klerk, voor wie wil, ballroom en latin, daarna is het vrij-dansen. Café Fatal is geschikt voor jong en oud, beginners, gevorderden en linkervoeten, iedereen kan leren dansen.


Toegang: (voor kijkers en dansers): € 5,00


Café Fatal start het nieuwe seizoen tijdens de Rotterdam Pride op zondag 29 september. Volgens het bekende recept, met een uurtje les van Dansschool De Klerk, aanvang op het gebruikelijke tijdstip, 19.00 uur.


*Hetero-friendly


Tip: voorafgaand aan Café Fatal is de hele middag het Unicorns & Zebras familieprogramma van de Pride te bezoeken op het Schouwburgplein. 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ze wil naar een seksfeest

Zij & seks: 'Lijkt het je niet geil, al die lijven om ons heen?' Het riep bij mij het beeld op van een soort slangenkuil vol glibberige vrouwenlichamen.

Lees verder

Stukjes

Mooi en Onontkoombaar: De voorstelling van Corrie van Binsbergen en Frédérique Spigt is met lof ontvangen en nog tot eind maart te zien.

Lees verder

Koppelpogingen

Dilemma: Mijn vrienden proberen me steeds maar te koppelen, maar ik ben happy single op het moment en de koppelpogingen beginnen vervelend te worden. Wat zou jij doen?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden