Café Fatal x Pride

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 29 september 2019
Tijd: 19:00-22:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/386387545566606/

Locatie:

Naam: Theater Rotterdam
Straat: Schouwburgplein 25
Postcode: 3012 CL
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Iedereen kan (leren) dansen! 


Café Fatal is dé LHBT+ *danssalon van Rotterdam. We starten met een uurtje les van Dansschool de Klerk, voor wie wil, ballroom en latin, daarna is het vrij-dansen. Café Fatal is geschikt voor jong en oud, beginners, gevorderden en linkervoeten, iedereen kan leren dansen.


Toegang: (voor kijkers en dansers): € 5,00


Café Fatal start het nieuwe seizoen tijdens de Rotterdam Pride op zondag 29 september. Volgens het bekende recept, met een uurtje les van Dansschool De Klerk, aanvang op het gebruikelijke tijdstip, 19.00 uur.


*Hetero-friendly


Tip: voorafgaand aan Café Fatal is de hele middag het Unicorns & Zebras familieprogramma van de Pride te bezoeken op het Schouwburgplein. 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren. Of praat mee op Facebook!

Recent nieuws:

Liefde: Hoe vind ik haar?

Dilemma: 'Ik krijg bijna het gevoel dat ik een sukkel ben dat ik een liefdevolle relatie zoek. Hoe ontmoet ik een leuke vrouw die hetzelfde wil als ik?'

Lees verder

Julian

Hoe moet je verder als de liefde van je leven sterft? Fleur Pierets kon maar één ding doen: Schrijven. Het resultaat is een boek even prachtig als meedogenloos.

Lees verder

Puck in beeld

'Wanneer kwam je erachter dat je lesbisch bent? Dat is een vraag die ik vroeger nooit kreeg.' Trans in Beeld is een project van TNN.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden