Jongerenavond Walk-in Closet (18-26 jaar)

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 15 oktober 2021
Tijd: 19:30-23:00
Type: Cafe & Party
Website: https://coc-kennemerland.nl/events/event/jongerenavond-walk-in-closet-18-26-jaar/

Locatie:

Naam: De Pletterij
Straat: Lange Herenvest 122
Postcode: 2011 BX
Plaats: Haarlem
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Walk-In Closet, de nieuwe studentenbijeenkomst van COC Kennemerland organiseert een gezellige avond voor studenten tussen de 18 en 26 jaar oud.


Omdat het natuurlijk de spannendste maand van het jaar is, is het van belang dat alle heksen, tovenaars, vampiers en andere wezens of mensen aanwezig zijn! Het thema is dus: Halloween!


We zouden het waarderen als je je leukste of coolste kostuum aan doet, wij in ieder geval wel! Zien we je dan?


TESTEN VOOR TOEGANG


Voor dit evenement geldt momenteel dat er maximaal 40 bezoekers binnen kunnen. Toegang is gratis maar een ticket via de website is vereist, evenals tonen van de vaccinatie app of negatieve testuitslag.


Bestel je ticket


In het kader van Coming Outdag op 11 oktober a.s. organiseren we in de Pletterij een Regenboogweek van 14 t/m 17 oktober. Tijdens de gehele Coming-Out Week van 11 tot en met 17 oktober is in de Pletterij de tentoonstelling Haarlems Roze Hoogtepunten te zien.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden