Dare to join us?

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 oktober 2021
Tijd: Vanaf 20.00 uur
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/384060829966123

Locatie:

Naam: COC Haaglanden
Straat: Scheveningseveer 7
Postcode: 2514 HB
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Zaterdag 2 oktober is Dare terug! Dare is een community van open-minded LBTIQ+ vrouwen. Ze nodigen je uit voor een avond in het café van COC Haaglanden om elkaar weer eens ‘live’ te zien. Ze hebben een welkomstdrankje en wat lekkers voor je klaarstaan. Je bent welkom vanaf 20.00 uur en ze zwaaien je om 24:00 uur weer uit. Tot Dare!


Let op: het COC houdt zich aan de corona richtlijnen. Dat houdt in dat ze aan de deur controleren op een QR-code, die aantoont dat je gevaccineerd bent of zeer onlangs negatief op corona bent getest. Ze moeten dit doen. Er staan hoge boetes op als ze dit niet doen. Ze vragen hiervoor jouw medewerking. Iemand moeten wegsturen bij de deur is niet leuk. Dus laat je code scannen en toon je identiteitsbewijs.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Kracht van fantasie

Rouze: Erotische luisterverhalen gericht op de moderne vrouw. 'Onze verhalen zijn romantisch, spannend en plagerig maar vaker gewoon heel opwindend. Kies waar jij zin in hebt.'

Lees verder

LHBTIQ+ Mindfulness

Stress kan je blik vernauwen, ervoor zorgen dat je maar blijft doorgaan en jezelf daardoor een beetje vergeet. Mindfulness is met aandacht dingen doen en beleven.

Lees verder

Paarse Vrijdag 2021

Join the movement op 10 december! Met naar verwachting een half miljoen scholieren op zeker 2500 scholen lijkt aan die oproep nu al overweldigend gehoor te zijn gegeven.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden