Regenboog Talkshow

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 oktober 2022
Tijd: 14:00-16:00
Type: Debat
Website: https://stadsschouwburgvelsen.nl/programma/regenboog-talkshow

Locatie:

Naam: Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen
Straat: Groeneweg 71
Postcode: 1971 NS
Plaats: IJmuiden
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Theaterdiva Dolly Bellefleur hijst op ons theater de Regenboogvlag en lost daarna in de theaterzaal het startschot van een rake én feestelijke talkshow waaraan o.a. illusionist Hans Klok, Eerste Kamerlid en mensenrechtenactivist Boris O. Dittrich, filmregisseur Shariff Nasr, danser Regilio Sedoc, Karin Blankenstein (John Blankenstein Foundation), Chantal van der Putten (Roze Kameraden Feyenoord) en de Velsense wethouders Steijn en Diepstraten meewerken.


Gastvrouw Dolly zingt en vraagt ondertussen haar gasten het hemd van het lijf. Op een leuke manier. En met hun antwoorden viert de Velsense Regenboogbrigade dat Velsen gelukkig nog steeds een Regenboog-gemeente is. Waarin iedereen zichzelf moet kunnen zijn. Waar alle ruimte moet zijn voor verdraagzaamheid en de sociale acceptatie van seksuele diversiteit.


Toegang is gratis | reserveren noodzakelijk | talkshowbezoekers mogen ná de talkshow om 17.00 uur gratis naar de Amerikaanse speelfilm Swan Song.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden