Dickens by Night (kerstmarkt)

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 december 2022
Tijd: 18:00
Type: Overige
Website: https://www.dickensfestijndrunen.nl/

Locatie:

Naam: De Arcade
Straat: Raadhuisplein 14
Postcode: 5151 JH
Plaats: Drunen
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Om 17.30 uur gaan we gezellig eten bij De Arcade (Raadhuisplein 14, 5151 JH Drunen). Daarna lopen we lekker over het Dickens festijn en drinken we samen gezellig nog wat drankjes! Duizenden kleine lichtjes zorgen voor een sprookjesachtige sfeer. Op diverse plaatsen zijn optredens, er hangt een geur van punch en gepofte kastanjes, marshmallows, glühwein en brandend hout. Alle bekende figuren uit de boeken van Dickens lopen er rond, vuurspuwers, kerstvuur en er zijn kerstliederen te horen. https://www.dickensfestijndrunen.nl.


Aanmelden via: klaartjebloks@gmaill.com 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder

Caribisch & queer

Hoe zit het precies met het roze leefklimaat in het Caribisch gebied? Homoseksualiteit is nog strafbaar in zes verschillende gebieden, maar er zijn ook positieve ontwikkelingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden