Dickens by Night (kerstmarkt)

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 december 2022
Tijd: 18:00
Type: Overige
Website: https://www.dickensfestijndrunen.nl/

Locatie:

Naam: De Arcade
Straat: Raadhuisplein 14
Postcode: 5151 JH
Plaats: Drunen
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Om 17.30 uur gaan we gezellig eten bij De Arcade (Raadhuisplein 14, 5151 JH Drunen). Daarna lopen we lekker over het Dickens festijn en drinken we samen gezellig nog wat drankjes! Duizenden kleine lichtjes zorgen voor een sprookjesachtige sfeer. Op diverse plaatsen zijn optredens, er hangt een geur van punch en gepofte kastanjes, marshmallows, glühwein en brandend hout. Alle bekende figuren uit de boeken van Dickens lopen er rond, vuurspuwers, kerstvuur en er zijn kerstliederen te horen. https://www.dickensfestijndrunen.nl.


Aanmelden via: klaartjebloks@gmaill.com 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrijheid of geestelijk afsterven

Ingrid Kluvers schreef een roman over de coming out van een lesbische vrouw in de jaren 1980. De worstelingen van hoofdpersonage Hans zijn deels autobiografisch en voor iedereen herkenbaar.

Lees verder

Onthulling van Laxmi Manuela

'Het voelt voor mij ontzettend goed om tijdens Rotterdam Pride 2023 mijn persoonlijke verhaal te delen en zo anderen, die twijfelen over hun geaardheid, te inspireren!'

Lees verder

Liefde wint in België

Alice on the Roof bracht een hartverwarmend nummer uit om een historische mijlpaal te vieren: de 20e verjaardag van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht in België.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden