Samen naar Twin Parties en samen eten

Algemene informatie:

Geplaatst door: Klaar78
Datum: 29 januari 2023
Tijd: 18:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.chipta.com/tickets/event/58453/twinparties-29-januari-2023/

Locatie:

Naam: Cafe-restaurant NOLA
Straat: Mariaplaats 11
Postcode: 3511 LJ
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Van 18.00 tot 22.00 uur in cafe-restaurant NOLA (Mariaplaats 11, 3511 LJ in Utrecht). Een sfeervolle locatie, vlakbij het station. Omstreeks 16.30 uur eten we een hapje in de buurt, waar bespreken we in de appgroep. Tickets via de zogenaamde "achteromroute" (stuur een mail naar info@brendaoosterbaan.nl omdat je dan de ticketfee niet hoeft te betalen) of via Chipta https://www.chipta.com/tickets/event/58453/twinparties-29-januari-2023/


Aanmelden via: Lies Peters: pink.activities@gmail.com


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Pathé Pride Night: Justine

Win kaarten voor de film! Justine is een jonge, intelligente vrouw, met sterke hang naar zelfdestructie. Op dag ontmoet ze Rachel en alles wordt anders. Durft Justine hoop te hebben op geluk..?

Lees verder

Lesbian Pulp & Queer Joy

Renée van Marissing gaat speciaal voor de gloednieuwe lesbiqueer uitgeverij Velvet Publishers het eerste deel in de Lesbian Pulp serie schrijven. De launch party was vrijdag en de crowdfunding is los!

Lees verder

Vertrouwen en de waarheid

Ik voel mij het beste als Charlotte zo eerlijk en open mogelijk is, maar het was wel even slikken. Ze sprak de - tot dan toe exclusieve - woorden uit naar haar andere vriendin: Ik hou van jou.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden