Regenboogborrel Heemstede

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 21 maart 2023
Tijd: 19:00-21:00
Type: Cafe & Party
Website: https://coc-kennemerland.nl/events/event/regenboogborrel-heemstede/

Locatie:

Naam: Loco Coffee
Straat: Julianalaan 6
Postcode: 2101 ZB
Plaats: Heemstede
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Het nieuwe seizoen van de Regenboogborrel Heemstede is begonnen. In februari, maart, april, mei en juni komen de eerste borrels. In de zomer zijn er geen activiteiten. In september, oktober en november worden de laatste Regenboogborrels georganiseerd.


Omdat muziek, kunst, dans, verdieping en plezier geeft is het OPEN PODIUM een blijvend concept geworden in de Heemsteedse Regenboogborrels.


Iedereen die wil optreden op Open Podium is van harte welkom om 3 of 4 akoestische muzieknummers, of een act van ongeveer 20 minuten te doen. Informatie of aanmelding kan via de organisatie Regenboogborrel Heemstede.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden