Regenboogborrel Heemstede

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 21 maart 2023
Tijd: 19:00-21:00
Type: Cafe & Party
Website: https://coc-kennemerland.nl/events/event/regenboogborrel-heemstede/

Locatie:

Naam: Loco Coffee
Straat: Julianalaan 6
Postcode: 2101 ZB
Plaats: Heemstede
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Het nieuwe seizoen van de Regenboogborrel Heemstede is begonnen. In februari, maart, april, mei en juni komen de eerste borrels. In de zomer zijn er geen activiteiten. In september, oktober en november worden de laatste Regenboogborrels georganiseerd.


Omdat muziek, kunst, dans, verdieping en plezier geeft is het OPEN PODIUM een blijvend concept geworden in de Heemsteedse Regenboogborrels.


Iedereen die wil optreden op Open Podium is van harte welkom om 3 of 4 akoestische muzieknummers, of een act van ongeveer 20 minuten te doen. Informatie of aanmelding kan via de organisatie Regenboogborrel Heemstede.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Girls Who Love Girls

Ontmoeten en verbinden tijdens het Janey Vrouwenfestival Amsterdam, een groots evenement gericht op het vieren van de kracht, diversiteit en solidariteit van vrouwen die van vrouwen houden.

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Save Café Saarein

'We hebben de grenzeloze ambitie Saarein voort te zetten, met de nadruk op inclusiviteit, diversiteit en veel nieuwe energie. Het is cultureel erfgoed. We willen dit levenswerk koesteren.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden