Samen naar de Pubquiz door SPOTforall

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 september 2023
Tijd: 19:30
Type: Overige
Website: https://spotforall.nl/activiteit/pubquiz-keulse-kar/

Locatie:

Naam: Keulse Kar
Straat: Hinthamerstraat 101
Postcode: 5211 MH
Plaats: 's-Hertogenbosch
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

We gaan samen weer naar deze pubquiz in de Keulse Kar (Hinthamerstraat 101, 5211 MH 's-Hertogenbosch). We verzamelen om 19.30 uur in het café om ons in te schrijven. Inschrijf kosten zijn €4 per persoon bij aanvang. De quiz duurt van 20.00 uur tot 21:30 uur. Wacht niet te lang met aanmelden, want de populariteit van deze activiteit is zeer hoog! Meer informatie vind je hier: https://spotforall.nl/activiteit/pubquiz-keulse-kar/


Aanmelden via: klaartjebloks@gmail.com of via Whats-app.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden