Nieuws: Astrologie

Horoscoop juni 2023

Wat houdt jou tegen om je dromen te realiseren? Wees eerlijk over je gevoelens voor haar en verwacht deze maand verwend te worden, op romantisch en erotisch vlak.

Lees verder

Horoscoop mei 2023

Emotionele uitdagingen in de relatie met je vriendin, een transformatie tot de beste versie van jezelf, een intense levensverandering of nieuwe avonturen in de slaapkamer: Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop april 2023

Vertrouw op feiten en je eigen instinct. Laat je niet teveel wijsmaken door anderen. Verwacht tijdens de zonsverduistering in Ram een nieuwe start. Misschien wel met haar. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop maart 2023

Emotioneel herstel, persoonlijke groei, verhitte discussies, een afscheid… Wat staat jou te wachten? Laat je niet te veel afleiden door 'lesbisch drama' deze maand.

Lees verder

Horoscoop februari 2023

Durf te geloven in onvoorwaardelijke liefde: Vertel haar hoe je je voelt. Alles is mogelijk, zolang je maar met passie, overtuiging en zorgvuldigheid te werk gaat. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop januari 2023

Denk buiten de gebaande paden, stap uit je comfortzone en richt je op het verwezenlijken van je stoutste dromen. Laat je meeslepen door je verlangens. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop december 2022

Er zitten nieuwe uitdagingen in het vat. Los je problemen op aan het begin van de maand, gebruik je gezonde verstand en betrek je vriendin bij je goede voornemens voor het nieuwe jaar. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop november 2022

Hoe ga jij om met verandering? Deze maand wordt heftig. Van confrontaties met je ex tot onzekerheden, twijfels en plotselinge wendingen. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop oktober 2022

Pittige ontwikkelingen in je liefdesleven, dramatische momenten in je persoonlijke groei en een turbulente zonsverduistering later deze maand: Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop september 2022

Volle maan en Mercurius in retrograde: Pas op voor miscommunicatie, verwarrende boodschappen van je ex-vriendin of onbeantwoorde liefdes uit het verleden die opeens je aandacht vragen.

Lees verder

Horoscoop augustus 2022

'Neem de tijd om stil te staan bij je gevoelens in plaats van doen alsof je er al overheen bent. Afscheid nemen doet pijn en ontkennen heeft geen zin.' – Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop juli 2022

'Onbereikbare vrouwen kunnen intrigerend zijn omdat je hunkert naar die spanning en uitdaging in je liefdesleven, maar wees voorzichtig.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop juni 2022

Minder 'foute' vrouwen, meer inzicht in je eigen emoties en behoeften en bovendien de hoogste tijd om spijkers met koppen te slaan. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop mei 2022

Experimenten in de slaapkamer, een nieuwe liefde of baan, trouwen met de vrouw van je dromen of juist een confrontatie met pijnlijke herinneringen uit het verleden: Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop april 2022

De relatie met je vriendin zal het einde van een hoofdstuk bereiken. Dit kan betekenen dat jullie uit elkaar gaan óf dat jullie samen grote veranderingen gaan doormaken. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop maart 2022

Stel prioriteiten en vergeet je vriendin niet af en toe te betrekken in je proces, anders raak je haar onderweg misschien wel kwijt. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop februari 2022

De kortste maand van het jaar wordt misschien ook wel de meest dromerige. Investeer in jullie relatie door haar op jouw manier te laten merken hoe blij je met haar bent. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop januari 2022

Is zij de vrouw met wie je de rest van je leven wilt delen? Deze maand kan een emotioneel einde van je carrière of je relatie brengen. Het gaat er tenslotte om dat jij gelukkig bent. Lees hier je horoscoop.

Lees verder

Horoscoop december 2021

'Probeer niet al te wanhopig op zoek te gaan naar liefde en aandacht, maar houd je eens wat meer bezig met wat jij zoekt in een vrouw.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop november 2021

Deze maand zul je opeens met hele andere ogen gaan kijken naar de vriendschap met die ene vriendin die – toevallig – ook op vrouwen valt! Wat staat jou te wachten? Lees het hier.

Lees verder

Horoscoop oktober 2021

Als je single bent is dit hét moment om lekker om je heen te kijken of gezellige dates in te plannen met die leuke vrouw waar je al maanden naar smacht. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop september 2021

Wat staat jou te wachten deze maand? Ruzie met je ex? Je vriendin die denkt dat je niet meer om haar geeft? Of krijg je nieuwe ideeën over de liefde en over wat jij zoekt in een vrouw..? Het staat in de sterren.

Lees verder

Horoscoop augustus 2021

Er zullen verschillende astrologische transformaties plaatsvinden waar je je alvast op kunt verheugen, maar niet alle veranderingen die deze maand brengt zijn even leuk. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop juli 2021

Een zwoele zomerliefde, of juist afstand en introspectie? De belangrijkste boodschap deze maand: Benader het leven met zorg, aandacht en empathie voor anderen en jezelf.

Lees verder

Horoscoop juni 2021

Pas deze maand op voor dubbele agenda's en miscommunicatie, vergeet niet dat er vaak twee kanten aan een verhaal zitten. Geef haar het voordeel van de twijfel en vermijd drama.

Lees verder
Lees meer