Nieuwsberichten van Luna Lemón

Horoscoop juni 2024

'Verander je benadering van intimiteit. Duik niet gelijk het bed in met de vrouw die je nog maar net hebt leren kennen.' – Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier.

Lees verder

Horoscoop mei 2024

'De tijd die je nu steekt in het echt leren kennen van die leuke vrouw, voordat je halsoverkop weer ergens induikt, zal je een hoop drama besparen.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop april 2024

Laat je ex-vriendin los. Stel je open voor nieuwe vriendschappen en ervaringen, maar pas op: je leven kan deze maand in een oogwenk veranderen. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop maart 2024

'Laat die pijnlijke ervaringen met je ex-vriendin los en maak ruimte voor nieuwe, positieve relaties.' - Wat staat jou te wachten deze maand? Je leest het hier!

Lees verder

Horoscoop februari 2024

Wees gewaarschuwd: deze maand heeft een nostalgisch randje. Onderdruk de neiging om contact op te nemen met je ex-vriendin. Wat staat jou te wachten? Je leest het hier.

Lees verder

Horoscoop januari 2024

Het goede voornemen voor deze maand: Ga je dromen achterna en laat het verleden rusten. Wat staat jou te wachten? Januari zal eindigen met onverwachte wendingen...

Lees verder

Horoscoop december 2023

Geniet van elke seconde die je doorbrengt met de vrouw die zoveel gevoelens bij je oproept, ook al heeft jullie relatie misschien een einddatum. – Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop november 2023

'Je relatie wordt op de proef gesteld onder de volle maan op 27 november. Stel je open, wees eerlijk en verantwoordelijk terwijl je de problemen met je vriendin oplost.' Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop oktober 2023

Er komen grote veranderingen aan. Omarm je gepassioneerde en gevoelige kant en vertrouw erop dat de juiste vrouw van jou zal houden om wie jij bent. - Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop september 2023

Accepteer je gevoelens en verlangens, maar wees selectief in wie je dichtbij laat komen deze maand, zeker als het schimmen uit je verleden zijn. De nieuwe maan biedt kansen. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop augustus 2023

Als jouw geliefde je onzeker maakt, vraag je dan af waarom je nog bij haar bent. Gebruikt zij jou om zich beter te voelen over zichzelf? Je verdient beter. – Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop juli 2023

Eerste date? Zorg ervoor dat je grenzen stelt en haar vanaf het begin af aan duidelijk maakt wat je verwachtingen zijn. Vergelijk een potentiële nieuwe liefde niet met je ex-vriendin.

Lees verder

Horoscoop juni 2023

Wat houdt jou tegen om je dromen te realiseren? Wees eerlijk over je gevoelens voor haar en verwacht deze maand verwend te worden, op romantisch en erotisch vlak.

Lees verder

Horoscoop mei 2023

Emotionele uitdagingen in de relatie met je vriendin, een transformatie tot de beste versie van jezelf, een intense levensverandering of nieuwe avonturen in de slaapkamer: Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop april 2023

Vertrouw op feiten en je eigen instinct. Laat je niet teveel wijsmaken door anderen. Verwacht tijdens de zonsverduistering in Ram een nieuwe start. Misschien wel met haar. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop maart 2023

Emotioneel herstel, persoonlijke groei, verhitte discussies, een afscheid… Wat staat jou te wachten? Laat je niet te veel afleiden door 'lesbisch drama' deze maand.

Lees verder

Horoscoop januari 2023

Denk buiten de gebaande paden, stap uit je comfortzone en richt je op het verwezenlijken van je stoutste dromen. Laat je meeslepen door je verlangens. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop december 2022

Er zitten nieuwe uitdagingen in het vat. Los je problemen op aan het begin van de maand, gebruik je gezonde verstand en betrek je vriendin bij je goede voornemens voor het nieuwe jaar. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop november 2022

Hoe ga jij om met verandering? Deze maand wordt heftig. Van confrontaties met je ex tot onzekerheden, twijfels en plotselinge wendingen. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop oktober 2022

Pittige ontwikkelingen in je liefdesleven, dramatische momenten in je persoonlijke groei en een turbulente zonsverduistering later deze maand: Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop augustus 2022

'Neem de tijd om stil te staan bij je gevoelens in plaats van doen alsof je er al overheen bent. Afscheid nemen doet pijn en ontkennen heeft geen zin.' – Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop juli 2022

'Onbereikbare vrouwen kunnen intrigerend zijn omdat je hunkert naar die spanning en uitdaging in je liefdesleven, maar wees voorzichtig.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop juni 2022

Minder 'foute' vrouwen, meer inzicht in je eigen emoties en behoeften en bovendien de hoogste tijd om spijkers met koppen te slaan. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop mei 2022

Experimenten in de slaapkamer, een nieuwe liefde of baan, trouwen met de vrouw van je dromen of juist een confrontatie met pijnlijke herinneringen uit het verleden: Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop april 2022

De relatie met je vriendin zal het einde van een hoofdstuk bereiken. Dit kan betekenen dat jullie uit elkaar gaan óf dat jullie samen grote veranderingen gaan doormaken. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop maart 2022

Stel prioriteiten en vergeet je vriendin niet af en toe te betrekken in je proces, anders raak je haar onderweg misschien wel kwijt. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop februari 2022

De kortste maand van het jaar wordt misschien ook wel de meest dromerige. Investeer in jullie relatie door haar op jouw manier te laten merken hoe blij je met haar bent. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop januari 2022

Is zij de vrouw met wie je de rest van je leven wilt delen? Deze maand kan een emotioneel einde van je carrière of je relatie brengen. Het gaat er tenslotte om dat jij gelukkig bent. Lees hier je horoscoop.

Lees verder

Horoscoop december 2021

'Probeer niet al te wanhopig op zoek te gaan naar liefde en aandacht, maar houd je eens wat meer bezig met wat jij zoekt in een vrouw.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop november 2021

Deze maand zul je opeens met hele andere ogen gaan kijken naar de vriendschap met die ene vriendin die – toevallig – ook op vrouwen valt! Wat staat jou te wachten? Lees het hier.

Lees verder

Horoscoop oktober 2021

Als je single bent is dit hét moment om lekker om je heen te kijken of gezellige dates in te plannen met die leuke vrouw waar je al maanden naar smacht. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop september 2021

Wat staat jou te wachten deze maand? Ruzie met je ex? Je vriendin die denkt dat je niet meer om haar geeft? Of krijg je nieuwe ideeën over de liefde en over wat jij zoekt in een vrouw..? Het staat in de sterren.

Lees verder

Horoscoop augustus 2021

Er zullen verschillende astrologische transformaties plaatsvinden waar je je alvast op kunt verheugen, maar niet alle veranderingen die deze maand brengt zijn even leuk. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop juli 2021

Een zwoele zomerliefde, of juist afstand en introspectie? De belangrijkste boodschap deze maand: Benader het leven met zorg, aandacht en empathie voor anderen en jezelf.

Lees verder

Horoscoop juni 2021

Pas deze maand op voor dubbele agenda's en miscommunicatie, vergeet niet dat er vaak twee kanten aan een verhaal zitten. Geef haar het voordeel van de twijfel en vermijd drama.

Lees verder

Horoscoop mei 2021

'Je ligt goed in de markt bij de dames, maar neem geen overhaaste beslissingen want dan zou je weleens iets heel bijzonders kunnen mislopen.' - Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop april 2021

De vrouw van je dromen kan plots van gedaante veranderen, dus houd je ogen open en bescherm jezelf. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop maart 2021

Je ex zal je uit onverwachte hoek confronteren met wat voorbij is, wat is haar boodschap? Het verleden hoeft zich niet te herhalen en de lente komt eraan. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop februari 2021

Tegendraadsheid kan zorgen voor discussie en meer begrip voor elkaar, geef haar de ruimte en neem rust om je te bezinnen op waar je staat en wie je bent. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop januari 2021

Geef je grenzen aan, vertrouw op je intuïtie en sta open voor onverwachte resultaten. Deze maand ontdek je wie echt belangrijk voor je is. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop december 2020

Het begin van 2020 was heftig en zo zal het jaar ook eindigen. De boodschap over de liefde: volg je hart, wees eerlijk naar jezelf en over je gevoelens voor haar, ook als dat heftige consequenties heeft.

Lees verder

Horoscoop november 2020

November wordt een maand van openheid, rechtvaardigheid en gelijkheid. We zullen belangrijke keuzes moeten maken voor de toekomst. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop oktober 2020

Volg je hart, want de liefde zou deze maand weleens heel interessant kunnen worden... Je hebt haar veel te bieden, vergeet dat niet. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop september 2020

De sterren zijn weer niet zachtzinnig voor ons, maar Venus doet haar werk en daar zullen we de zoete vruchten van plukken. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop augustus 2020

Het wordt een maand van afscheid en loslaten, met klappen uit onverwachte hoek. Verwar intimiteit niet met oppervlakkige bevrediging. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop juli 2020

Het is de hoogste tijd om korte metten te maken met constructies waar je ongelukkig van wordt en waar je verder toch geen kant mee op kunt. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop juni 2020

Deze maand worden conflicten op de spits gedreven, relaties en vriendschappen verbroken en illusies doorgeprikt. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop mei 2020

Bovenop elkaars lip zitten brengt niet altijd het beste in mensen naar boven. Deze maand kan er een bom ontploffen die een ongezonde relatie blootlegt. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop april 2020

'Speel je met de gedachte om uit de kast te komen bij vrienden, familie of op werk? Er is geen beter moment dan deze maand.' Wat staat jou te wachten? Lees het hier.

Lees verder

Horoscoop maart 2020

'Vasthouden aan vroeger heeft geen zin, richt je liever op de toekomst.' Verwarring, conflicten, een spannende date of een breuk? Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop februari 2020

Wat staat jou te wachten deze maand? Interessante, romantische wendingen, bedrog of juist meer zelfvertrouwen? Je leest het hier.

Lees verder

Horoscoop januari 2020

Een nieuw jaar komt vaak met reflectie op wat was en wat komen gaat, probeer niet te kritisch te zijn op jezelf. Wees eerlijk, maak de balans op en wacht nog even met daten tot je weet wat je wilt.

Lees verder

Horoscoop december 2019

Hevige verliefdheid, ruzie met je vrouw, belangrijke inzichten of liefdevolle energie; Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop november 2019

Hangt er romantiek of juist ruzie in de lucht? Chaos of rust? Ontmoet je de vrouw van je dromen of neem je juist afstand van je geliefde? Lees wat jou te wachten staat.

Lees verder

Horoscoop oktober 2019

Voorkom jij een ruzie, of neem je een besluit over je ex? Sla je iemand aan de haak die jou té hard nodig heeft, val je uit tegen je vrouw of staat jou iets heel anders te wachten deze maand? Je leest het hier.

Lees verder

Horoscoop september 2019

Zijn de vrouwen niet van je af te slaan, moet je oppassen met impulsieve acties of emotionele ballast opruimen? Lees wat jou te wachten staat deze maand!

Lees verder

Horoscoop augustus 2019

Vergis je niet: deze maand kan behoorlijk overvloedig zijn. Focus je op vrolijkheid en romantiek. Ontmoet je eindelijk de vrouw van je dromen?

Lees verder

Horoscoop juli 2019

Er komen lang bewaarde geheimen aan het licht, het is tijd voor afscheid en er zal ruimte zijn voor een nieuw begin. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop juni 2019

Het wordt een vrolijke en productieve maand met nieuws en mogelijkheden. Houd je ogen open en grijp kansen. Ben je op zoek naar een nieuwe liefde? Onderneem actie!

Lees verder

Horoscoop mei 2019

Je hebt vaak meer invloed op gebeurtenissen dan je denkt. De volle maan brengt verbinding. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop april 2019

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Opschudding, romantiek en onverwachte wendingen: Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop maart 2019

'Wil je met haar verder? Het is tijd om naar dat stemmetje in je hoofd te luisteren.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop februari 2019

Een eerste date? Spreek met haar af op 7 februari. Die dag straalt van de romantiek. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop januari 2019

'Een nieuwe liefde zou op dit moment voor een complexe situatie kunnen zorgen.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop december 2018

'Blijf in beweging, want die nieuw baan of droomvrouw staat niet zomaar bij je op de stoep.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Horoscoop november 2018

Wat staat jou te wachten? 'Als ze nog niets weet van jouw gevoelens voor haar, dan zijn die dagen heel geschikt om subtiel wat hints te geven.'

Lees verder

Horoscoop oktober 2018

Venus maakt het ons niet makkelijk de komende tijd en de tijd van reflectie is nog niet voorbij. Dankzij Mars komt er wel weer meer uit je handen.

Lees verder

Horoscoop september 2018

September wordt een productieve maand. Voor (bijna) iedereen zal 11 september een goede dag worden, een geluksdag zelfs. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Horoscoop augustus 2018

Wat wil je nog bereiken in de rest van 2018? Het is een mooie tijd om weer contact te zoeken met iemand die vroeger veel voor je betekende.

Lees verder

Horoscoop juli 2018

Juli wordt een maand van reflectie, maar ook van een 'pas op de plaats'. Miscommunicatie ligt op de loer, net als het risico op technische mankementen.

Lees verder

Horoscoop juni 2018

Wat staat jou te wachten deze maand, geluk of ongeluk? Ontmoet je vrouw van je dromen, krijg je de baan die je zo graag wilde? Je leest het hier.

Lees verder

Horoscoop

Mei 2018: Wat staat jou te wachten deze maand, geluk of ongeluk? Ontmoet je vrouw van je dromen, krijg je de baan die je zo graag wilde? Lees het hier.

Lees verder