Fox, Megan (1986)

Ze is van Ierse, Franse en Indiaanse afkomst en met haar bijzondere looks was ze als tiener al snel succesvol als model. In 2001 volgde haar filmdebuut in Holiday in the Sun, waar ook de tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen in speelden. Vervolgens was ze te zien naast Lindsay Lohan in Confessions of a Teenage Drama Queen.

Een doorbraak in Hollywoord kwam echter pas met de film Transformers (2007). Ze werd een sekssymbool voor vele mannen en vrouwen. Aanvankelijk had ze moeite met deze rol die haar werd toegewezen. Later vertelde ze echter dat actrices in Hollywood in bijna alle gevallen worden gezien als seksobject en dat ze dat zouden moeten gebruiken als machtsmiddel.

Megan is biseksueel, maar een relatie met een andere bi-vrouw zou ze niet zien zitten. "Ik twijfel geen moment aan mijn biseksueel zijn, maar, ik ben ook hypocriet. Ik zou nooit met een vrouw daten die bi is, want dat betekent dat ze met mannen naar bed zijn geweest en omdat mannen zo smerig zijn, zou ik nooit naar bed gaan met een vrouw die het heeft gedaan met een man." (Esquire, mei 2009)