Veelgestelde vragen

In de zomer van 2017 bestond Zij aan Zij 25 jaar. Wat is er veranderd?

Van gestencild contactblaadje tot volwaardig tijdschrift, Zij aan Zij heeft 25 jaar lang een grote bijdrage geleverd aan de emancipatie (in breedste zin) van LBT-vrouwen. Maria van Oosten is daar zelfs koninklijk voor onderscheiden.

Met het jubileumnummer hield de gedrukte vorm op te bestaan. Dat is jammer, daar zijn we het allemaal over eens. Helaas hadden we geen keus. Het gedrukte blad is niet gestopt omdat we geen mooie artikelen meer willen maken, en ook niet omdat de LHBTiQa-emancipatie 'af' is, maar simpelweg omdat het medialandschap is veranderd. Abonnementen op tijdschriften gaan niet meer als warme broodjes over de toonbank en om het voortbestaan van Zij aan Zij te kunnen garanderen hebben we besloten om online verder te gaan.

Wat vind ik op de nieuwe website?

Tijdens de jubileumreceptie op 4 augustus 2017 is deze nieuwe website gelanceerd. Een nieuw, fris uiterlijk, technisch bij de tijd, én de mogelijkheid voor ons om nog steeds te schrijven over alles wat je ook in het blad terugvond; van persoonlijke verhalen, interviews, het laatste nieuws, kunst en cultuur tot nuttige links, informatie en een encyclopedie – online hebben we nog veel meer mogelijkheden om je op de hoogte te houden van alles wat je weten wilt.

We hebben nog steeds een topteam aan journalisten, tekstschrijvers, columnisten, video- en fotografen die, met dezelfde kwaliteit zoals je gewend was, mooie bijdragen leveren over uiteenlopende onderwerpen.

Welke vorm heeft Zij aan Zij nu?

Zij aan Zij is een online magazine. Dat betekent dat je alle nieuwe artikelen op de site vindt. Niet meer 8 keer per jaar zoals in de gedrukte versie, maar vrijwel dagelijks. Elk weekend sturen we een nieuwsbrief. Dat is een e-zine met alle nieuwe artikelen van die week. Opgeven kan hier:

We hebben ook een Online Archief. Daar vind je de digitale bladervorm van alle gedrukte uitgaven van het laatste jubileumnummer in augustus 2017 tot en met de eerste digitale versie in 2009.

Wat voor memberships zijn er?

We hebben drie verschillende memberships: Premium, Dating en Light. Hier lees je meer over de verschillen. Heb je een maandmembership van voor 18 juni 2018? Dan behoud je dezelfde, volledige toegang die je had: er verandert voor jou niets en je betaalt niets extra's. Dit geldt tot wederopzegging.

Wat als ik al een abonnement op het papieren blad had?

Dan is je abonnement omgezet in een Premium membership en kun je je account activeren. Dat kan via deze link. Er wordt gevraagd naar je emailadres en klantnummer. Als je deze gegevens niet (meer) hebt, stuur dan even een mailtje naar members@zijaanzij.nl, met vermelding van je naam en adresgegevens. Dan zoeken we ze voor je op.

Mijn vraag staat er niet bij.

Stuur gerust een mailtje naar webredactie@zijaanzij.nl.

*

Elk weekend sturen we een nieuwsbrief, met daarin de nieuwe artikelen van die week.

Blijf op de hoogte!