Nieuws: Partnerbijdrage

Roadtrip!

Wat is er nu leuker dan met een stel vriendinnen de auto te pakken en op roadtrip te gaan? Toch komt hier wel even wat meer bij kijken dan alleen het inpakken van de auto. Lees de tips!

Lees verder

Passie voor gamen

Is het mogelijk om liefde voor het leven of hechte vriendschappen te vinden tijdens het gamen? Ja, want gemeenschappelijke interesses brengen mensen samen!

Lees verder

Thuiskomen in je huis

Onthoud dat je huis een weerspiegeling is van wie je bent, dus laat het stralen met trots en liefde voor jezelf; een aantal stijlvolle en subtiele tips voor 'LGBTQ+ home' decoratie.

Lees verder

Weekendje weg naar Sevilla

Plan een romantisch tripje naar het Spaanse Sevilla! Populair zijn het koninklijk paleis, het Alcazar Sevilla en Catedral de Santa María de la Sede, een van de grootste kathedralen ter wereld.

Lees verder

Originele dates

Kies voor iets spannends en avontuurlijks in plaats van de gebruikelijke plekjes. Door steeds iets nieuws te proberen, wordt elke date een avontuur om nooit te vergeten.

Lees verder

Jullie nieuwe huis

Samen op zoek naar een nieuwe woning: een opwindende, soms uitdagende onderneming die jullie samenbrengt om de perfecte plek te vinden waar jullie je leven willen opbouwen.

Lees verder

Chinese uitvaartgebruiken

Afscheid nemen: Bij een Chinese uitvaart staan afscheidsrituelen centraal die niet alleen de ziel eren, maar ook een brug slaan tussen het hier en het hiernamaals.

Lees verder

Leuke queer cadeautjes

Geen stress voor jou: Een t-shirt met een ludieke spreuk, een bijzondere kaars, een Pride-armband of een foto in glas: voor iedereen is wel een leuk cadeau te vinden.

Lees verder

Samen op date

Een dagje naar de sauna, een weekendje weg, op dubbeldate met een ander koppel of naar een pretpark? Genoeg inspiratie om samen wat leuks te ondernemen!

Lees verder

Welk bed voor je kind?

Het is een keuze waar veel ouders het lastig mee hebben. Er zijn namelijk heel veel soorten kinderbedden. Goed onderzoek is belangrijk.

Lees verder

Je eigen album

Fotoalbums voor alle gelegenheden: creatieve ideeën om speciale momenten voor altijd te vereeuwigen.

Lees verder

Unisex accessoires

Deze herfst staan eenvoud en functionaliteit voorop. Fris je stijl op en toon je ware zelf zonder je beperkt te voelen door conventionele modenormen.

Lees verder

Kinderkamers

Het vinden van een leuk thema voor de kinderkamer is en blijft vaak een hele uitdaging. Kies voor superhelden, slapen in de jungle of houd juist alles lekker neutraal.

Lees verder

Je eigen bedrijf?

Kleine bedrijven bieden werk aan miljoenen professionals in tientallen sectoren. Elk jaar openen nieuwe bedrijven hun deuren en zorgen voor banen om hun lokale economieën te stimuleren.

Lees verder

Alle kleuren van de regenboog

De kleuren vormen samen een krachtig symbool van diversiteit en acceptatie in de LGBTQIA+ gemeenschap, in de Progress Pride vlag zijn nog meer symbolen toegevoegd.

Lees verder

Leuke uniseks tassen

Ben je op zoek naar een trendy en veelzijdige tas? Zoek niet verder, want in dit artikel delen we de leukste uniseks tassen van dit moment.

Lees verder

Voel je ontspannen

In ons drukke en hectische leven ervaren we allemaal weleens stress en spanning. Gelukkig zijn er talloze eenvoudige en effectieve manieren om je innerlijke rust te herstellen.

Lees verder

Hotel chique slaapkamer

Met de juiste items en aandacht voor detail, kun je een prachtige luxueuze slaapkamer creëren, zonder dat je hiervoor een hele metamorfose hoeft te ondergaan.

Lees verder

Hapjes voor een Pride-feest

Snacks in alle kleuren van de regenboog: Watermeloensalsa, zoete aardappelfrietjes, maisbeignets, citroenrepen, edamame hummus, bosbessen-bruschetta en lavendel zandkoekkoekjes!

Lees verder

Evenveel verdienen

Gelijkheid: In deze banen verdienen vrouwen evenveel als mannen. In welke bedrijfstakken kunnen we dezelfde salarissen verwachten als onze mannelijke collega's?

Lees verder

De juiste (sport-) bh

Heb jij de hele dag gewerkt en ben je blij dat je je bh kunt uitdoen, dan is dit een belangrijk signaal dat je waarschijnlijk een te strakke bh draagt.

Lees verder

Unisex tassen

Met de evolutie van genderneutraliteit en inclusiviteit in de samenleving, is er een groeiende trend ontstaan in de mode industrie: unisex tassen zijn razend populair in 2023.

Lees verder

Gooi het roer om

Vind een andere baan door een cursus of opleiding te volgen, ook als je de juiste opleiding niet gedaan hebt of bepaalde certificaten mist.

Lees verder

Vrouwelijke voetbalhelden

Het eerste wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen werd gehouden in China in 1991. Sindsdien heeft het spel een rijke en legendarische geschiedenis ontwikkeld.

Lees verder

De beste roulettestrategieën

In tegenstelling tot andere casinospellen zoals blackjack of poker, vertrouwt roulette volledig op geluk, maar een goede strategie kan je helpen om te winnen.

Lees verder
Lees meer