Nieuws: Partnerbijdrage

Gooi het roer om

Vind een andere baan door een cursus of opleiding te volgen, ook als je de juiste opleiding niet gedaan hebt of bepaalde certificaten mist.

Lees verder

Vrouwelijke voetbalhelden

Het eerste wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen werd gehouden in China in 1991. Sindsdien heeft het spel een rijke en legendarische geschiedenis ontwikkeld.

Lees verder

De beste roulettestrategieën

In tegenstelling tot andere casinospellen zoals blackjack of poker, vertrouwt roulette volledig op geluk, maar een goede strategie kan je helpen om te winnen.

Lees verder

Perfecte bril

Een modeaccessoire waarmee je je stijl kunt uitdrukken. Zorg ervoor dat je bril er niet alleen modieus uitziet, maar ook bij je gezichtsvorm past. Hoe kies je de perfecte bril voor jouw gezicht?

Lees verder

Date ideeën voor het voorjaar

Binnen of buiten: Met de volgende date ideeën kunnen jullie samen genieten van wat quality time en leren jullie elkaar nog beter kennen.

Lees verder

Zorg voor je sneakers

Schoonmaaktips en onderhoudsinstructies: Sneakers zijn niet alleen een mode-statement, maar ook een investering in je voeten. Zorg goed voor ze, zodat ze lang meegaan en er fris uit blijven zien.

Lees verder

Oase in de badkamer

Een wellness-wereld binnen handbereik: bouw je eigen thuis-spa, met etherische oliën, ontspannende aromatherapie en DIY gezichtsbehandelingen met natuurlijke ingrediënten.

Lees verder

De spanning van gokken

Gokken is een onderwerp dat al lang in films wordt verwerkt. Het biedt regisseurs de mogelijkheid om een verhaal te vertellen over de risico's, beloningen, verleidingen en gevaren.

Lees verder

Vakantie naar Italië

Elk deel van het land heeft zo zijn eigen mooie plekken. Daarom is het handig om van tevoren te bepalen waar je precies naartoe wilt gaan, en hoe.

Lees verder

Cyberpesten op het werk

Wie denkt dat pesten alleen bij jongeren of kinderen op de basisschool gebeurt, heeft het vreselijk mis. Ook op de werkvloer is online pestgedrag onder medewerkers veelvoorkomend.

Lees verder

Financieel op orde

Tips en trucs voor het verbeteren van je financiële welzijn: Het is een belangrijk aspect van ons leven dat vaak over het hoofd wordt gezien. Ben jij financieel gezond?

Lees verder

Op pad in het voorjaar

Heel langzaam komt de lente er weer aan, een mooi moment om wat leuks te ondernemen, goed of slecht weer. Kunnen jij en je partner wel wat inspiratie gebruiken?

Lees verder

Valentijnsdag 2023

Rode rozen, chocola en een lieve kaart: Wat doe jij op 14 februari? Wat geef je haar cadeau, wat gaan jullie samen doen? Het is de hoogste tijd om plannen te maken.

Lees verder

Leuke date ideeën

Binnen, buiten, actief of romantisch: Hier vind je wat ideeën om een leuke date te organiseren met je liefje, of je nu al jaren samen bent of net begint met daten.

Lees verder

Trouwauto met zonnedak

Met de toegenomen belangstelling voor hernieuwbare en duurzame energiesystemen en natuurlijk elektrisch aangedreven voertuigen, zijn auto's op zonne-energie op de voorgrond gekomen.

Lees verder

Een nieuwe vloer

Hoe bespaar je energie? Je investeert en wilt van de vernieuwing profiteren, isoleren en minder energieverbruik staan bovenaan jouw wensenlijst.

Lees verder

Fijn koken

Van een nieuwe keuken word je pas echt blij! Wil jij fijn kunnen koken in je keuken, dan zul jij zelf moeten bepalen wat je daarvoor nodig hebt. Tijd om je eens te oriënteren!

Lees verder

Films voor kerst

De kerstdagen zijn alweer bijna in zicht, en wat is er leuker dan heerlijk bijkomen van de drukke dagen met een leuke kerstfilm? We hebben de meest populaire kerstfilms voor je op een rijtje gezet!

Lees verder

Populaire trouwauto’s

Groot genoeg voor twee extravagante jurken, klassiek en chique of juist stoer en sportief: Een trouwauto op je bruiloft mag niet ontbreken en er zijn vele mogelijkheden. Voor welk model kiezen jullie?

Lees verder

Samen inrichten

Jij houdt van haar. Zij houdt van jou. Maar houden jullie van dezelfde dingen, meubels, kleuren? Van hout tot gietvloer, van bijzettafel tot de kleur van de muren: Hoe richt je samen in?

Lees verder

Kerstdiner

Hoe regelen jullie het? Een nieuw gerecht voor het eerst tijdens de kerst proberen is vragen om problemen. Proefkoken is een goed idee, of de gangen verdelen.

Lees verder

Lekker lezen

Op de bank gaan zitten en op je gemak van een goed boek genieten, met name boeken waarin we onszelf kunnen herkennen, heerlijk. Een paar leestips.

Lees verder

Vier een groene kerst

Duurzaam en liever voor de aarde: Een kerst met LED-kerstverlichting, een alternatieve boom, geen vlees maar een vegan kerstdiner en minder overvloed.

Lees verder

Low budget cadeau tips

Ideeën voor verschillende gelegenheden, gepersonaliseerd of speciaal uitgekozen: Ook voor een kleiner budget zijn er vele leuke mogelijkheden.

Lees verder

Samenwonen

Samen herinneringen maken in je eigen huis: Bij elkaar intrekken kan mooi, leuk en praktisch zijn, als je goed communiceert en rekening houdt met elkaar.

Lees verder
Lees meer