Nieuws: Partnerbijdrage

Valentijnsdag 2023

Rode rozen, chocola en een lieve kaart: Wat doe jij op 14 februari? Wat geef je haar cadeau, wat gaan jullie samen doen? Het is de hoogste tijd om plannen te maken.

Lees verder

Leuke date ideeën

Binnen, buiten, actief of romantisch: Hier vind je wat ideeën om een leuke date te organiseren met je liefje, of je nu al jaren samen bent of net begint met daten.

Lees verder

Trouwauto met zonnedak

Met de toegenomen belangstelling voor hernieuwbare en duurzame energiesystemen en natuurlijk elektrisch aangedreven voertuigen, zijn auto's op zonne-energie op de voorgrond gekomen.

Lees verder

Een nieuwe vloer

Hoe bespaar je energie? Je investeert en wilt van de vernieuwing profiteren, isoleren en minder energieverbruik staan bovenaan jouw wensenlijst.

Lees verder

Fijn koken

Van een nieuwe keuken word je pas echt blij! Wil jij fijn kunnen koken in je keuken, dan zul jij zelf moeten bepalen wat je daarvoor nodig hebt. Tijd om je eens te oriënteren!

Lees verder

Films voor kerst

De kerstdagen zijn alweer bijna in zicht, en wat is er leuker dan heerlijk bijkomen van de drukke dagen met een leuke kerstfilm? We hebben de meest populaire kerstfilms voor je op een rijtje gezet!

Lees verder

Populaire trouwauto’s

Groot genoeg voor twee extravagante jurken, klassiek en chique of juist stoer en sportief: Een trouwauto op je bruiloft mag niet ontbreken en er zijn vele mogelijkheden. Voor welk model kiezen jullie?

Lees verder

Samen inrichten

Jij houdt van haar. Zij houdt van jou. Maar houden jullie van dezelfde dingen, meubels, kleuren? Van hout tot gietvloer, van bijzettafel tot de kleur van de muren: Hoe richt je samen in?

Lees verder

Kerstdiner

Hoe regelen jullie het? Een nieuw gerecht voor het eerst tijdens de kerst proberen is vragen om problemen. Proefkoken is een goed idee, of de gangen verdelen.

Lees verder

Lekker lezen

Op de bank gaan zitten en op je gemak van een goed boek genieten, met name boeken waarin we onszelf kunnen herkennen, heerlijk. Een paar leestips.

Lees verder

Vier een groene kerst

Duurzaam en liever voor de aarde: Een kerst met LED-kerstverlichting, een alternatieve boom, geen vlees maar een vegan kerstdiner en minder overvloed.

Lees verder

Low budget cadeau tips

Ideeën voor verschillende gelegenheden, gepersonaliseerd of speciaal uitgekozen: Ook voor een kleiner budget zijn er vele leuke mogelijkheden.

Lees verder

Samenwonen

Samen herinneringen maken in je eigen huis: Bij elkaar intrekken kan mooi, leuk en praktisch zijn, als je goed communiceert en rekening houdt met elkaar.

Lees verder

LGBTQ-documentaires

Leer meer over de beweging en de rijke geschiedenis achter Pride. Er zijn zoveel boeken geschreven en films en documentaires gemaakt. Een paar docu's op een rij.

Lees verder

Cadeautje op eerste date

Je bent al dagen aan het nadenken wat je aan moet trekken en inmiddels is ook de bestemming van jullie date bekend. Toch ontbreekt er nog één ding en dat is een cadeau.

Lees verder

Australië & Pride

Er is geen betere manier om 'Down Under' te gaan dan met pride! Het ene evenement is nog grootser dan het andere en het is een hele uitdaging om ze allemaal te bezoeken.

Lees verder

Winter-dates

In de serie 'daten per seizoen' dit keer de winter: Als je een beetje romantisch bent aangelegd, is de winter de perfecte periode om eens goed aan het daten te gaan.

Lees verder

Cadeaus voor je vriendin

Of het nu is voor haar verjaardag, jullie jubileum, Kerstmis of gewoon omdat je van haar houdt, het geven van een cadeau aan je vriendin is altijd een goed idee.

Lees verder

Daten in de regen

Creatieve datingideeën! Van indoor picknicken tot gezellige koffiedates en lattes met hartjes, hier zijn wat leuke date-ideeën voor regenachtige, donkere dagen.

Lees verder

'Singing in the rain'

Heb jij afgelopen zomer ergens bij een Pride gestaan in de stomende regen? Had je toen maar… Een regenjas is een van die dingen die veel mensen achteraf kopen. Wees voorbereid voor volgend jaar.

Lees verder

Liefde op afstand

Lange afstandsrelatie? Stuur je vriendin een mooi cadeau, zodat ze altijd aan je denkt en jullie je meer verbonden voelen.

Lees verder

Mee naar Pride

Als de zon schijnt en de regenboogvlaggen verschijnen aan de gevels, dan kan dat maar één ding betekenen: het is tijd voor Pride evenementen! Wat neem je mee?

Lees verder

LGBTQI+ Apps

Speciale LGBTQI+ apps voor je smartphone: Niet alleen om te daten, maar bijvoorbeeld ook om veilig te reizen of om foto's te delen.

Lees verder

Tas bij je persoonlijkheid

Jouw eigen stijl: Laten we niet langer zo'n strak onderscheid maken in mannelijk of vrouwelijk, maar juist onze persoonlijkheid als criterium nemen. Dat maakt ons allemaal uniek.

Lees verder