Lady GaGa (1986)

Ze groeide op in een Italiaanse familie en leerde als kind al heel vroeg pianospelen. Die interesse voor muziek heeft ze altijd behouden, en nu staat ze bekend als zeer muzikaal.

De popdiva heeft zich verdiept in de elektronische dance muziek en verbreed tot glam-rock en een pop-sound met invloeden van David Bowie en Queen. "Queen en David Bowie zijn erg belangrijk voor me geweest, ik wist me geen raad voordat ik ze ontdekte" aldus GaGa.  De zangeres schrijft haar eigen teksten en ontwerpt haar eigen videoclips. Voor het nummer Just Dance werd zij in 2008 genomineerd voor een Grammy Award, en een jaar later won ze haar eerste Grammy. Velen zouden volgen; klik hier voor een overzicht van alle awards en prijzen die zij won.

In 2008 bevestigde ze in HX Magazine wat iedereen al dacht: Lady GaGa is biseksueel. "Ik houd van mannen, ik houd van vrouwen en ik houd van seks." In Berlijn in 2013 benadrukte GaGa nogmaals dat haar biseksualiteit geen Pr-stunt is: "Dit is wie ik ben, en altijd ben geweest."