Gewaagd - Adriënne Nijssen

Het vriendinnengroepje Ellen, Guus, Mel en Ketie zijn al jaren bevriend. Eens per maand spreken ze af bij het Utrechtse café Springtime om tapas te eten. Als Ellen bij een van die etentjes vertelt dat ze denkt dat haar vriendin vreemdgaat, verandert alles.

Met z'n vieren bedenken ze, onder invloed van grote hoeveelheden alcohol, een wild en ingrijpend plan om de trouw van al hun partners te onderzoeken, een plan dat hun vriendschap en hun relaties zwaar op de proef zal stellen.

De volgende ochtend beseffen ze wat voor gevolgen zo'n plan met zich mee kan brengen - maar is het dan nog terug te draaien? Vier vriendinnen. Vier relaties. Eén pact. En de gevolgen.

Bestel het boek via Bol.com.

Over Adriënne Nijssen

Adriënne Nijssen is naast schrijfster ook docente en journaliste en het boek 'Gewaagd' is haar vierde roman. In juni 2004 verscheen Adriënnes eerste boek bij LaVita Publishing, de verhalenbundel In de holte van haar arm. De bundel werd al snel een groot succes en stond lange tijd op nummer 1 in de boeken top tien van boekhandel Vrolijk (Amsterdam) en op de tweede plaats van best verkochte boeken bij boekhandel Savannah Bay (Utrecht). In 2005 werd Adriënnes eerste roman gelanceerd, Dansen op de waterlijn, en in 2007 werd deze roman uitverkozen tot Beste Lesbische Boek Ooit. Ook heb boek Noem mij maar Maud, verschenen in 2008, werd genomineerd voor een prijs. In 2010 werd Noem mij maar Maud derde bij de Publieksprijs Beste Lesbische Boek. Gewaagd is één van haar nieuwste romans, verschenen in 2012. Lees meer op de website van Adriënne Nijssen.