Geacht lesbisch paar - Mashall van Basten Batenburg

'Er staat een stikstoftank vol zaad in de bezemkast van mijn schoonouders. Zorgvuldig geselecteerd na een Tindertocht langs slappe rukkers, lucky losers en superdonoren. Geïmporteerd uit Denemarken en meer waard dan menig spaarrekening. De kans op slagen is klein, de kinderwens groot. De ik-persoon in 'Geacht lesbisch paar' worstelt zich een weg door het moeras van de Nederlandse voortplantingssector voor same-sekskoppels.'

Geacht lesbisch paar is geschreven door sportfysiotherapeut Mashall van Basten Batenburg. Zij blogt en schrijft al meerdere jaren columns. Het boek is een verslag van wat ze samen met haar vriendin meemaakt in het proces om een kinderwens te vervullen.

Wil je een kijkje achter de schermen over die weg? Dan is Geacht lesbisch paar een echte aanrader. Het boek neemt je humorvol mee in de strijd om als lesbisch stel zwanger te raken. Het verdriet en de vooroordelen van naasten en artsen worden zonder blad voor de mond verwoord.

In meerder korte episodes, zie je elke keer weer een nieuw stukje van het proces dat ze doorlopen. Het boek lees lekker makkelijk en blijft tot op het laatst spannend. Zal de babywens van het Geacht lesbisch paar vervult worden?