Schaamteloze seks - Nynke Nijman

Ben jij helemaal honderd procent vrij in je seksualiteit? Of zijn er dingen waar jij je voor schaamt? Een fantasie, een bepaalde voorkeur of misschien schaam je je voor je eigen lichaam of voor de geluiden die je maakt tijdens de seks…?

In dit boek laat Nynke Nijman zien hoe schaamte rondom seks ontstaat en hoe we dit kunnen loslaten, en hoe divers seksualiteit eigenlijk is, zodat je weet dat je nooit de enige bent met jouw seksuele verlangens en behoeftes.  In dit boek o.a. speciale aandacht voor genderdiversiteit, gender en seksualiteit en homoseksualiteit.

Mensen worden belemmerd in hun seksualiteit omdat ze het gevoel hebben dat hun seksuele verlangens, behoeften en fantasieën afwijken van de norm. En vanuit het gevoel afwijkend te zijn ontstaat schaamte. Maar hoe divers zal seksualiteit kleuren als we de schaamte loslaten? Hoeveel verschillende fantasieën, verlangens en behoeften bepalen dan de seksuele norm?

Relatietherapeut Nynke Nijman schrijft over schaamte, hoe het ons belemmert en hoe bevrijdend het kan zijn voor onze seksualiteit als we dit leren loslaten. Voorbeelden uit de praktijk, heldere uitleg en wetenschappelijke onderbouwing maken dit een belangrijk boek voor iedereen die zich seksueel vrijer 
wil voelen.

Schaamteloze seks, ISBN: 9789400514911.