Drive-Away Dolls

 

Maak kennis met Jamie, een onbevangen vrije geest die klaagt over de zoveelste relatiebreuk met een vriendin, en haar terughoudende vriendin Marian, die nodig eens wat losser moet worden. Op zoek naar een nieuwe start, beginnen de twee vriendinnen aan een geïmproviseerde roadtrip naar Tallahassee. Maar het gaat al snel mis als ze onderweg een groep stuntelende criminelen tegenkomen.

'Ethan Coen was samen met zijn broer Joel verantwoordelijk voor de regie en de scripts van briljante films als The Big Lebowski en No Country for Old Men. Dit is zijn eerste solo-project, dat hij samen met zijn lesbische echtgenote Tricia Cook schreef.'

De film zie je vanaf 22 februari 2024 in de Nederlandse bioscopen.

Deze eerste solo-regie van regisseur Ethan Coen is ranzig, flauw én best te pruimen. Twee lesbische jonge vrouwen worden in 1999 achtervolgd door criminelen tijdens een door seks gedomineerde autoreis naar Florida.

Is het leuk als lesbiennes zichzelf bevredigen met gipsen afgietsels van de erecte penissen van beroemde politici? Dat lees je op de website van BNN VARA.

*