Pride Park

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 juli 2018
Type: Groot Event

Locatie:

Naam: Vondelpark
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:


Het is inmiddels een traditie geworden, de aftrap van Pride 2018 in het Vondelpark! We vieren vrijheid en waar kan dit beter dan in het park van de liefde. Volop activiteiten zoals de Rainbow Market, spoken word, sport en spel door Pride & Sports, het Youth Pride NL veld en nog veel meer. Het Vondelpark Openluchttheater dient als hoofdpodium. Line up MainStage Openlucht Theater:
Berget Lewis, La Voix, Wouter Hamel, Amsterdam Gay Men’s Chorus, Bo Monde, Burçak, Dana, Diva MayDay, Dolly Bellefleur, Emy Perez, Francis van Broekhuizen, Jordan Roy (George Michael homage), Kamilia, Lolo Benzina, Niki Today, Raphaella Brown & The G-Team. Hosted by Patrick Martens.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Luister!

Thuis is er ook genoeg moois te zien en te doen. Daarom hier een lijstje fijne podcasts om je de coronacrisis door te helpen: Poëzie, feminsme, politiek, ANNE+ en meer!

Lees verder

'Niet lesbisch'

'Droom je wel eens van vrouwen?' 'Fantaseer je over vrouwen?' Ik klikte op nee, de uitkomst was negatief. Ik begreep het niet. | De vrouw op de brug – deel 3.

Lees verder

Horoscoop april 2020

'Speel je met de gedachte om uit de kast te komen bij vrienden, familie of op werk? Er is geen beter moment dan deze maand.' Wat staat jou te wachten? Lees het hier.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden