Pride Park

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 juli 2018
Type: Groot Event

Locatie:

Naam: Vondelpark
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:


Het is inmiddels een traditie geworden, de aftrap van Pride 2018 in het Vondelpark! We vieren vrijheid en waar kan dit beter dan in het park van de liefde. Volop activiteiten zoals de Rainbow Market, spoken word, sport en spel door Pride & Sports, het Youth Pride NL veld en nog veel meer. Het Vondelpark Openluchttheater dient als hoofdpodium. Line up MainStage Openlucht Theater:
Berget Lewis, La Voix, Wouter Hamel, Amsterdam Gay Men’s Chorus, Bo Monde, Burçak, Dana, Diva MayDay, Dolly Bellefleur, Emy Perez, Francis van Broekhuizen, Jordan Roy (George Michael homage), Kamilia, Lolo Benzina, Niki Today, Raphaella Brown & The G-Team. Hosted by Patrick Martens.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Liefde van ons allemaal

'Laat iedereen wennen aan zoenende LHBTI+ koppels in de publieke ruimte. We zijn er niet op uit om te choqueren, maar om te normaliseren. Wat gewoon is, moet nou echt maar eens gewoon kunnen.'

Lees verder

Winnaar Pride-fotowedstrijd!

Het is vandaag National Coming Out Day en een mooi moment om terug te kijken op een waanzinnig Pride-seizoen met een bonte verzameling foto's.

Lees verder

Coming Out Dag

'Uit de kast komen bevordert zichtbaarheid en daarmee acceptatie.' National Coming Out Day is sinds 1988 elk jaar op 11 oktober in landen over de hele wereld.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden