Pink Ladies on Stage

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 augustus 2018
Type: Cafe & Party
Website: http://www.djdees.nl/PinkLadies.html

Locatie:

Naam: Q-factory
Straat: Atlantisplein1
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Ambassadeur van de Pride en dolkomische sopraan Francis van Broekhuizen, cabaretiere en actrice Yora Rienstra, zangeres Patricia Foort en een speciaal optreden van rijzende ster Kamilia! De avond wordt afgesloten met een stomend optreden van de rockende coverband STEAM, en natuurlijk ontbreekt de enige, echte LesBiLoterij niet!! Prijzen o.a. lunchbonnen van Bagels & Beans, 2×2 pannenkoeken van The Happy Pig, heerlijke wijnen van Cru Exceptionelle, t-shirts van Gays and Gadgets, de enige echte Ellie op patrouille mok, en 2 boeken van Barbara Veldt!


Facebook: https://www.facebook.com/events/298253753998076/  (ook voor tickets!)


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Liefde van ons allemaal

'Laat iedereen wennen aan zoenende LHBTI+ koppels in de publieke ruimte. We zijn er niet op uit om te choqueren, maar om te normaliseren. Wat gewoon is, moet nou echt maar eens gewoon kunnen.'

Lees verder

Winnaar Pride-fotowedstrijd!

Het is vandaag National Coming Out Day en een mooi moment om terug te kijken op een waanzinnig Pride-seizoen met een bonte verzameling foto's.

Lees verder

Coming Out Dag

'Uit de kast komen bevordert zichtbaarheid en daarmee acceptatie.' National Coming Out Day is sinds 1988 elk jaar op 11 oktober in landen over de hele wereld.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden