Pink Ladies on Stage

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 augustus 2018
Type: Cafe & Party
Website: http://www.djdees.nl/PinkLadies.html

Locatie:

Naam: Q-factory
Straat: Atlantisplein1
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Ambassadeur van de Pride en dolkomische sopraan Francis van Broekhuizen, cabaretiere en actrice Yora Rienstra, zangeres Patricia Foort en een speciaal optreden van rijzende ster Kamilia! De avond wordt afgesloten met een stomend optreden van de rockende coverband STEAM, en natuurlijk ontbreekt de enige, echte LesBiLoterij niet!! Prijzen o.a. lunchbonnen van Bagels & Beans, 2×2 pannenkoeken van The Happy Pig, heerlijke wijnen van Cru Exceptionelle, t-shirts van Gays and Gadgets, de enige echte Ellie op patrouille mok, en 2 boeken van Barbara Veldt!


Facebook: https://www.facebook.com/events/298253753998076/  (ook voor tickets!)


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Luister!

Thuis is er ook genoeg moois te zien en te doen. Daarom hier een lijstje fijne podcasts om je de coronacrisis door te helpen: Poëzie, feminsme, politiek, ANNE+ en meer!

Lees verder

'Niet lesbisch'

'Droom je wel eens van vrouwen?' 'Fantaseer je over vrouwen?' Ik klikte op nee, de uitkomst was negatief. Ik begreep het niet. | De vrouw op de brug – deel 3.

Lees verder

Horoscoop april 2020

'Speel je met de gedachte om uit de kast te komen bij vrienden, familie of op werk? Er is geen beter moment dan deze maand.' Wat staat jou te wachten? Lees het hier.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden