Pink Ladies on Stage

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 augustus 2018
Type: Cafe & Party
Website: http://www.djdees.nl/PinkLadies.html

Locatie:

Naam: Q-factory
Straat: Atlantisplein1
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Ambassadeur van de Pride en dolkomische sopraan Francis van Broekhuizen, cabaretiere en actrice Yora Rienstra, zangeres Patricia Foort en een speciaal optreden van rijzende ster Kamilia! De avond wordt afgesloten met een stomend optreden van de rockende coverband STEAM, en natuurlijk ontbreekt de enige, echte LesBiLoterij niet!! Prijzen o.a. lunchbonnen van Bagels & Beans, 2×2 pannenkoeken van The Happy Pig, heerlijke wijnen van Cru Exceptionelle, t-shirts van Gays and Gadgets, de enige echte Ellie op patrouille mok, en 2 boeken van Barbara Veldt!


Facebook: https://www.facebook.com/events/298253753998076/  (ook voor tickets!)


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Underdog

Ode aan de LHBTQ-gemeenschap: Emmy Eve brengt een nieuwe single uit, een Nederlandstalige bewerking op het nummer van Alicia Keys.

Lees verder

OUTTV + Cinemien: Filmtips

Cinemien, de grootste filmdistributeur in de Benelux met een focus op vrouwen, de LGBT+- gemeenschap en arthouse films, gaat verder als onderdeel van OUTTV.

Lees verder

Ik mis je

'Ik jou ook,' tikte ik in. Ik voelde de tranen achter mijn ogen branden. Niet verzenden, niet verzenden. Mijn duim hing boven het knopje. | De vrouw op de brug, deel 25.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden