Femmazing's Rooftop BBQ Lounge Party

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 1 september 2019
Tijd: 16:00 - 21:00
Type: Cafe & Party
Website: https://femmazingbbq.entranz.nl

Locatie:

Naam: Rooftopbar Jackie
Straat: Hogehilweg 20
Postcode: 1101CD
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:


Op veler verzoek organiseert Femmazing op zondag 1 september 2019 van 16:00 tot 23:00 een women only late summer BBQ lounge party. Met van 19:00 tot 23:00 een Femmazing Rooftop 80/90's Disco House Party.

De Femmazing Rooftop BBQ Lounge party zal plaatsvinden bij locatie Jackie, op het enigste groene dakpark van Amsterdam Zuid-oost. Begeef je in een super relaxte sfeer, met 360 graden groen om je heen, terwijl je geniet van een heerlijke culinaire. Je hebt de mogelijkheid om lekker te loungen terwijl de zon heerlijk schijnt en om diverse leuke vrouwen te ontmoeten en spreken, leuke spellen te spelen en aansluitend te genieten van een Femmazing Rooftop 80/90's Disco House Party.

Femmazing Rooftop 80/90's Disco House Party
De Femmazing Rooftop Disco party zal plaatsvinden aansluitend naar de BBQ dans terwijl de zon onder gaat en geniet van de Disco 80/90s Classics and House Oldies van DJ Odette.

DJ Odette woont tegenwoordig in Nederland en is de eerste vrouwelijke DJ uit Syrië die te zien was in verschillende lokale en internationale publicaties! Met vele grote evenementen op haar naam, voor zeer grote namen zoals Red Bull –Marc Jacobs, Ted Baker en vele high-fashion modeshows heeft ze haar naam in het Midden Oosten gevestigd en zij is meer dan ready om heel Nederland te gaan veroveren. Op 1 September zal zij de rooftop omtoveren tot een waar disco paradijs en zal zij jullie vermaken met de beste disco en house classics uit de jaren 80 en 90.

Nog niet eerder werd er op zo’n inspirerende locatie een women only BBQ georganiseerd. Het beloofd dan ook een geweldige Femmazing BBQ lounge editie te worden, dus dit mag je niet missen. Het dakpark van Jackie heeft beperkt ruimte, wees dus snel met je tickets want op = op.

Inhoud BBQ
Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van onze gasten, en zullen een culinaire BBQ organiseren waar zowel vlees, vis als vegetarische alternatieven aanwezig zijn.
BBQ inbegrepen in ticketprijs.
Drank is volledig op eigen kosten.


Waar:
Jackie | Hogehilweg 20 in Amsterdam Zuid-oost

Wanneer en hoe laat:
Zondag 1 september 2019 | 16:00 - 23:00 (inclusief BBQ)
Zondag 1 september 2019 19:00 - 23:00 (exclusief BBQ)

Dresscode:
Casual of wat je prettig vindt

Parkeren:
Op parkeerterrein A&O Amsterdam Zuidoost, Hogehilweg 22. € 12,50 per dag
(+/-) 5 min. loopafstand)

Vervoer:
Trein: Station Amsterdam Arena. (+/-) 5 min. loopafstand)
Metro: MetrostationBullewijk. (+/- 300 meter)
Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

'Ik speel niet, ik bén Sophie!'

Crossdresser Sophie vertelt haar persoonlijke verhaal, over een ingewikkeld dubbelleven, ontmaskering en het accepteren van zichzelf.

Lees verder

Underdog

Ode aan de LHBTQ-gemeenschap: Emmy Eve brengt een nieuwe single uit, een Nederlandstalige bewerking op het nummer van Alicia Keys.

Lees verder

OUTTV + Cinemien: Filmtips

Cinemien, de grootste filmdistributeur in de Benelux met een focus op vrouwen, de LGBT+- gemeenschap en arthouse films, gaat verder als onderdeel van OUTTV.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden