Bi-Café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 6 september 2019
Tijd: Vanaf 20.00 uur
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/3187845364589128/

Locatie:

Naam: Danscafé Marcus-Antonius
Straat: St. Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Het Bi-Café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen die zich onder de grote paraplu van biseksualiteit schaart. Of je jezelf nou bi, pan, queer of wat dan ook noemt, van wannabi tot hasbian of gay for a day.
Ook als je gevoelens hebt naar meer dan een geslacht of gender, er over fantaseert, of meer wilt weten ben je van harte welkom. Ook partners, vrienden, familieleden en andere betrokkenen zijn van harte welkom.

Voor mensen met drempelvrees is er een gastpersoon aanwezig om een praatje mee te maken en om je aan andere bezoekers voor te stellen. Als je van te voren contact wilt, neem even contact met ons op.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Het komt goed

Een wee gevoel trok door mijn hele lichaam. Hoorde ik nou goed wat Mel zei? Hoorde ik nou goed wat ze tussen de regels door bedoelde? | De vrouw op de brug, deel 18.

Lees verder

Wie zwijgt, stemt toe?

Hoogstpersoonlijk: 'Ik kan die subtiele en minder subtiele opmerkingen en grapjes niet meer aanhoren. Ik moet er wel wat van zeggen.'

Lees verder

Vertrouwen

Ik dacht aan Mel terwijl we de haven uitvoeren en ik me bukkend en naar kabels grijpend naar de voorsteven begaf. Zou zij zich wel redden? | De vrouw op de brug, deel 17.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden