Bi-Café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 6 september 2019
Tijd: Vanaf 20.00 uur
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/3187845364589128/

Locatie:

Naam: Danscafé Marcus-Antonius
Straat: St. Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Het Bi-Café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen die zich onder de grote paraplu van biseksualiteit schaart. Of je jezelf nou bi, pan, queer of wat dan ook noemt, van wannabi tot hasbian of gay for a day.
Ook als je gevoelens hebt naar meer dan een geslacht of gender, er over fantaseert, of meer wilt weten ben je van harte welkom. Ook partners, vrienden, familieleden en andere betrokkenen zijn van harte welkom.

Voor mensen met drempelvrees is er een gastpersoon aanwezig om een praatje mee te maken en om je aan andere bezoekers voor te stellen. Als je van te voren contact wilt, neem even contact met ons op.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Pussy verstopt

Het leed dat daten heet: Neem nou die keer dat ik vals werd beschuldigd van dierenmishandeling. Wat daar gebeurde kan ik nog steeds niet helemaal bevatten.

Lees verder

'Kill the Gays'

Oeganda: Wetsvoorstel om homoseksualiteit strafbaar te maken met de dood wordt voorgelegd aan het parlement. 'We zijn klaar voor kritiek', zegt Oegandese Minister.

Lees verder

Volle kracht - Hetty Kleinloog

Anneke, Wanda, Lies en Greetje verruilen hun vertrouwde Amsterdam voor Canada, waar ze op zoek gaan naar de verloren tweelingzuster van hun overleden vriendin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden