Winterse wandeling + drankje/pannenkoek

Algemene informatie:

Geplaatst door: Klaar78
Datum: 16 februari 2020
Tijd: 15:00
Type: Overige
Website: https://www.klikprintenwandel.nl/wandelroutes/duivelsberg/

Locatie:

Naam: Duivelsberg
Straat: Oude Kleefsebaan 425
Postcode: 6572AZ
Plaats: Berg en Dal
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Gezellig samen wandelen over de Duivelsberg en nieuwe lesBische vrouwen leren kennen. 


We vertrekken rond 15:00 uur vanaf de parkeerplaats langs de Oude Kleefsebaan in Berg en Dal circa 100m van de toegangsweg naar pannenkoeken restaurant de Duivelsberg. Vanaf hier volgen we de route om de wandeling van 5,6 kilometer te maken. Honden zijn toegestaan, mits de geldende regels worden nageleefd. Na afloop van de wandeling drinken we gezellig nog een drankje of eten de liefhebbers nog een pannenkoek in Pannenkoekenrestaurant de Duivelsberg. Heb je geen zin om mee te gaan wandelen, maar heb je wel zin in een drankje/pannenkoek, sluit je dan alsnog bij ons aan rond 17:00 in het pannenkoekenrestaurant.


Heb je zin om gezellig mee te gaan? Stuur mij dan een berichtje (klaartjebloks@gmail.com), zodat we op je kunnen wachten bij het start punt of in het Pannenkoekenrestaurant.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ziek, zondig en pervers

Conversietherapie of 'homogenezing': een traumatische brainwash voor God en familie-eer. In Nederland is een verbod op deze 'therapieën' eindelijk in zicht.

Lees verder

Ze wil naar een seksfeest

Zij & seks: 'Lijkt het je niet geil, al die lijven om ons heen?' Het riep bij mij het beeld op van een soort slangenkuil vol glibberige vrouwenlichamen.

Lees verder

Stukjes

Mooi en Onontkoombaar: De voorstelling van Corrie van Binsbergen en Frédérique Spigt is met lof ontvangen en nog tot eind maart te zien.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden