Geen Events

Algemene informatie:

Geplaatst door: ZijaanZij
Datum: 30 augustus 2020
Type: Overige

Locatie:

Naam: Nederland
Plaats: Nederland

Omschrijving:

Op last van het kabinet zijn alle bijeenkomsten tot 1 juni verboden. Zij aan Zij heeft daarom besloten de agenda tot die tijd leeg te maken, om verwarring te voorkomen. Online events zullen we hier wel toevoegen of communiceren via social media.


'Alle bijeenkomsten waar mensen bij elkaar komen zijn verboden tot 1 juni. De ondergrens van honderd personen verdwijnt, heeft minister Grapperhaus van Justitie bekendgemaakt. Op die manier wil het kabinet de verspreiding van het corona-virus tegengaan.' Lees meer op NOS.nl.


Update 21 april: Tot en met 1 september zijn alle evenementen afgelast.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Summerland

Mythes en magie bestaan niet? Door onverwacht bezoek komen emoties en geheimen uit het verleden boven die Alice lang probeerde te onderdrukken. Binnenkort in de bios!

Lees verder

Ze was van mij

Ik had geen berichtje teruggekregen van Mel. Ik moest wachten, wachten. Nog twee dagen en dan zou ik weten of mijn toekomst met of zonder haar zou zijn. | De vrouw op de brug, deel 29.

Lees verder

Probleemgeval

'Mijn leidinggevende weet dat ik ook val onder de groep met die lastige, lange letterreeks. Hij onderdrukt zijn lach en slikt wat ongemak weg.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden