L-week: Workshop Modeltekenen voor Beginners

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 oktober 2020
Tijd: 10:00 - 12:00
Type: Workshop
Website: http://www.hetrozehuis.be

Locatie:

Naam: STAN
Straat: Kleine Kauwenberg 15
Postcode: 2000
Plaats: Antwerpen
Provincie: Antwerpen
Land: Belgie

Omschrijving:

English below)

Altijd al eens naar levend (naakt)model willen tekenen, maar weet je niet hoe te beginnen? Of teken je wel vaker? Kom meedoen met ons teken-event "Modeltekenen Voor Beginners" tijdens de "L-week".

Voor wie?
Iedereen is welkom. De sessie is zeer geschikt voor beginnende tekenaars of mensen die nog nooit getekend hebben. Gevorderden zijn ook welkom.

Wat gaan we doen?
Een gezellige modelteken-sessie in een leuke ruimte, met inachtneming van social distancing maatregelen. Voor we starten is er een begeleider die je snel enkele ‘tips en tricks’ van het modeltekenen meegeeft. Het doel is om te experimenteren met modeltekenen en verschillende materialen en technieken. Daarom tekenen we vooral korte poses.

Kom op tijd want we beginnen graag met een voltallige groep)
Er is een korte pauze voorzien (mogelijkheid om een drankje te bestellen aan de bar)

In verband met de covid-19 regelgeving en om een veilige afstand te garanderen, zijn de plaatsen zeer beperkt. Reserveer tijdig je plek.

Gelieve eigen materiaal mee te brengen (kladpapier, krantenpapier, oude boeken, tekenmateriaal naar keuze). Indien je met verf werkt dien je iets mee te brengen om de vloer te beschermen. Je kan tegen een prijsje materiaal (papier, potloden) aankopen ter plekke. Houtskool is gratis ter beschikking.
Gelieve een harde kaft of klembordje mee te brengen, want het aantal tafels is beperkt.

Tickets: 6/8 euro

Deze locatie is toegankelijk voor mensen met een rolstoel. 
Dit event wordt gesteund door Stad Antwerpen en Gelijke Kansen Vlaanderen.
Blijf op de hoogte door de pagina L-week te liken.

//
(English)
Join us during the L-week for our very first live drawing event, social distancing proof and suitable for beginning and advanced drawing enthusiasts. Everyone is welcome during this 2-hour session (with short break). We will mainly draw short poses and experiment with different materials. Before we start, you’ll get a basic introduction to life drawing.

Doors open at 9:45. Please be on time

Reservations only (places restricted due to covid19 measures)

BYOM ( for example (print)paper, pencils, old books, newspaper,..). Charcoal will be provided. Please bring a hardcover sketch book or clipboard due to restricted table seating.

Tickets: 6/8 euro

 


Tickets

bit.ly/3iatZlJ

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden