Utrecht Rainbow Festival

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 oktober 2020
Tijd: 08:00-23:30
Type: Festival
Website: https://www.facebook.com/events/924608091392964

Locatie:

Naam: Utrecht
Straat: Utrecht
Postcode: Utrecht
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Dit jaar kleurt Utrecht één weekend in alle kleuren van de regenboog tijdens de eerste editie van het Utrecht Rainbow Festival! We kunnen in deze periode namelijk wel wat kleur gebruiken.


Daarom slaan Gemeente Utrecht, COC Midden-Nederland, Midzomergracht festival, PANN, Colored Qollective, U.H.S.V. Anteros, Walk of Love en het Queer Film Festival Utrecht de handen ineen. Tijdens het Coming Out-weekend organiseren zij gezamenlijk de eerste editie van het Utrecht Rainbow Festival.


Dit kleurrijke LHBTQI+ festival vindt plaats in het weekend van vrijdag 9 tot zondag 11 oktober in Utrecht. Tijdens dit weekend biedt de Domstad een breed scala aan inspirerende, culturele, boeiende en feestelijke activiteiten. De activiteiten in dit weekend wordt gedurende de zomer bekend gemaakt.


Tijdens het Utrecht Rainbow Festival worden alle richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus gevolgd.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Einde van relatie..?

Ik dacht eerst dat mijn vriendin een grapje maakte, maar ze neemt het turflijstje zeer serieus. Geen idee wat ik hiermee moet. Wat zou jij doen? #dilemma

Lees verder

Ik ga vreemd

Zij & Seks: 'Het gaat me om het jagen, de verovering. Ik neem me vaak voor dat het niet meer zal gebeuren, maar ik heb mezelf blijkbaar niet in de hand.'

Lees verder

Eindelijk weten wat seks is

Seks is een handeling, maar ook een geschenk, een identiteit, een belofte en een beroep: Linda Duits analyseert seks vanuit verschillende perspectieven.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden