Utrecht Rainbow Festival

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 oktober 2020
Tijd: 08:00-23:30
Type: Festival
Website: https://www.facebook.com/events/924608091392964

Locatie:

Naam: Utrecht
Straat: Utrecht
Postcode: Utrecht
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Dit jaar kleurt Utrecht één weekend in alle kleuren van de regenboog tijdens de eerste editie van het Utrecht Rainbow Festival! We kunnen in deze periode namelijk wel wat kleur gebruiken.


Daarom slaan Gemeente Utrecht, COC Midden-Nederland, Midzomergracht festival, PANN, Colored Qollective, U.H.S.V. Anteros, Walk of Love en het Queer Film Festival Utrecht de handen ineen. Tijdens het Coming Out-weekend organiseren zij gezamenlijk de eerste editie van het Utrecht Rainbow Festival.


Dit kleurrijke LHBTQI+ festival vindt plaats in het weekend van vrijdag 9 tot zondag 11 oktober in Utrecht. Tijdens dit weekend biedt de Domstad een breed scala aan inspirerende, culturele, boeiende en feestelijke activiteiten. De activiteiten in dit weekend wordt gedurende de zomer bekend gemaakt.


Tijdens het Utrecht Rainbow Festival worden alle richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus gevolgd.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Let's talk about sex

De liefde in Japan, gendergelijkheid in IJsland, Thailand een paradijs voor transgenders..? Lieve Blancquaert reist de wereld rond om zicht te krijgen op hoe de wereld seksualiteit beleeft.

Lees verder

Discriminerend geweld

COC Nederland is blij met een wetsvoorstel dat hogere straffen stelt op discriminerend geweld. 'Geweld om wie je bent is niet alleen een klap in je gezicht, maar ook een kras op je ziel.'

Lees verder

Come Alive

Expositie waarin kunstenaars erotiek op een vernieuwende manier benaderen, bedoeld om je te laten transformeren en mee te laten voeren langs fantasieën, openbaringen en onthullingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden