Utrecht Rainbow Festival

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 oktober 2020
Tijd: 08:00-23:30
Type: Festival
Website: https://www.facebook.com/events/924608091392964

Locatie:

Naam: Utrecht
Straat: Utrecht
Postcode: Utrecht
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Dit jaar kleurt Utrecht één weekend in alle kleuren van de regenboog tijdens de eerste editie van het Utrecht Rainbow Festival! We kunnen in deze periode namelijk wel wat kleur gebruiken.


Daarom slaan Gemeente Utrecht, COC Midden-Nederland, Midzomergracht festival, PANN, Colored Qollective, U.H.S.V. Anteros, Walk of Love en het Queer Film Festival Utrecht de handen ineen. Tijdens het Coming Out-weekend organiseren zij gezamenlijk de eerste editie van het Utrecht Rainbow Festival.


Dit kleurrijke LHBTQI+ festival vindt plaats in het weekend van vrijdag 9 tot zondag 11 oktober in Utrecht. Tijdens dit weekend biedt de Domstad een breed scala aan inspirerende, culturele, boeiende en feestelijke activiteiten. De activiteiten in dit weekend wordt gedurende de zomer bekend gemaakt.


Tijdens het Utrecht Rainbow Festival worden alle richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus gevolgd.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden